1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Hotels Myanmar

U kunt u hieronder een keuze maken uit een groot aantal hotels die wij speciaal hebben geselecteerd. Van eenvoudige maar zeer bijzondere hotels tot luxe hotels welke van alle comfort zijn voorzien. Maak uw keuze uit de diverse hotels in Myanmar. Staat het hotel van uw keuze niet in het overzicht? Onze landendeskundige helpt u graag verder.

Bagan, Royal Bagan

De voorkant van het hotel ziet er indrukwekkend uit, eenmaal binnen doet het allemaal wat kil en somber aan. Het personeel echter is zeer vriendelijk.

Bagan, Arthawka Hotel

Het Arthawka is een net hotel, niet heel sfeervol, maar alles is wel keurig in orde. 

Bagan, Umbra Hotel

Dit hotel is eigenlijk opgedeeld in twee classificaties. We geven het een 2,5 ster, maar sommigen kamers zijn 3,5 ster waard. 

Bagan, Bagan Thande Hotel

Leuk hotel aan de rivier. Een enorm grasveld strekt zich uit vanaf de huisjes tot aan de rivier.

Bagan, Thazin Garden Hotel

Liggend aan het zwembad tussen de pagodes voelt u zich echt midden in Bagan in dit middenklasse hotel in bungalowstijl.

Bagan, Amazing Bagan Resort

Een goed hotel, ook gezien de prijs/kwaliteitverhouding. Het ligt afgelegen, in feite direct naast de historische vlakte, toch wel bijzonder. De kamers liggen in een grote tuin.

Bagan, Bagan Lodge

Mooie, ruim opgezette geschakelde bungalows gelegen in een grote tuin.

Bagan, Bagan River View Hotel

Aan de Ayerwaddy-rivier gelegen en dan heb je als hotel al een forse voorsprong! En dan bevinden zich op het hotelterrein ook nog historische ruïnes.

Bagan, Aye Yar River View Resort

De ligging van dit resort is prachtig: aan de Ayarwaddy-rivier, de slagader van het land. In de mooi aangelegde ruime tuin is ook nog een historische pagode te vinden.

Bagan, Myanmar Treasure Resort

De oprijlaan is indrukwekkend lang, met aan weerszijden de mooi aangelegde tuin. Het Myanmar Treasure is een goed hotel in een weelderige tuin in het nieuwe deel van Bagan.

Bagan, The Tharabar Gate Hotel

De ligging van dit hotel is bijzonder: u verblijft middenin de historie van Bagan. Het hotel ligt in het oude deel, naast de Palace Wall en tegenover de Ananda tempel.

DSC_4309
Michelle Gingnagel
Myanmar is nog zo authentiek, dus voelt u zich tot dit land aangetrokken, dan kan ik het alleen maar aanbevelen. Ik help u graag met uw reis.
Contact met Michelle
Renee2
Renée Bulthuis
Myanmar vind ik een ontdekking! Wat heb ik genoten: al die glans en die aardige mensen, die blij zijn dat je komt. U weet me te vinden.
Contact met Renée
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.