1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Boek voor 30 april en annuleer kosteloos tot wel 6 weken voor vertrekLees meer

Hotels in Zuid Vietnam

Onderstaand vindt u een overzicht van door ons met zorg geselecteerde hotels in Zuid Vietnam. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Vietnam. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Zuid Vietnam? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Buon Ma Thuot, Dakruco

Keurig hotel, gelegen net buiten het centrum van Buon Ma Thuot. Om het hotel is een tuin met veel groen en weinig bebouwing, dat geeft deze plek een rustige uitstraling.

Buon Ma Thuot, Dam San

Prima 3 sterren hotel met groot zwembad aan de rand van Buon Ma Thuot. De kamers zijn simpel en schoon. De mensen aan de balie spreken redelijk Engels en zijn zeer behulpzaam.

Cat Tien National Park, Jungle Lodge

Moderne lodge met nette kamers. Rustig gelegen aan de rivier, en vlak buiten Cat Tien National Park. Met overloopzwembad met uitzicht over de rivier.

Con Dao, Villa Maison Con Dao

Lieflijk boutique hotel in Frans-koloniale stijl. Gelegen in het dorp en op loopafstand van het strand. U kunt de rest van het eiland verkennen per scooter.

Con Dao, Six Senses Resort

U baadt in luxe in het meest luxueuze resort van het eiland. U komt heerlijk tot rust in de zeer ruime villa’s op loopafstand van een van de mooiste stranden. 

Dalat, Ngoc Lan Hotel

Deze voormalige bioscoop uit de jaren zeventig is zo'n tien jaar later verbouwd tot een hotel.

Dalat, Dalat Du Parc

Bij binnenkomst in de chique lobby van dit boutiquehotel voelt u de grandeur van begin vorige eeuw. Een van de mooie details is het klassieke hekwerk bij de lift. 

Dalat, Dalat Palace Heritage Luxury Hotel

Het Dalat Palace Heritage Luxury Hotel is de crème de la crème van de koloniale tijd. Gelegen aan de westkant van het meer heeft het een prominente plaats in de stad.

Dalat, Ana Mandara

Dit luxe villa resort is schitterend gelegen op de flank van een heuvel. Heel vredig aan de rustige kant van de stad, daarom wel ver uit het centrum.

Ho Chi Minh City, Prostyle Hotel

Boutique hotel in een gerenoveerd koloniaal pand met een zwembad op het dak. De felle kleuren geven al bij binnenkomst een vrolijk gevoel.

Vietnam-Gionne
Gionne
Vietnam is boeiend en afwisselend, dat heb ik wel ervaren tijdens mijn reizen voor Van Verre. Wilt u meer weten? Bel of mail mij.
Contact met Gionne