1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Boek voor 30 april en annuleer kosteloos tot wel 6 weken voor vertrekLees meer

Hotels in Centraal Vietnam

Onderstaand vindt u een overzicht van door ons met zorg geselecteerde hotels in Centraal Vietnam. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Vietnam. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Centraal Vietnam? Onze landendeskundigen helpen u graag.

An Bang, Aira Boutique

Een kleinschalig, modern boutique hotel aan het witte zandstrand van An Bang.

An Bang, An Bang Seaside Village

De bungalows en villa's van An Bang Seaside Village liggen verspreid door het dorp, alle op korte loopafstand van het witte zandstrand. 

 

 

 

 

An Bang, Vina Beach Villa

Kleinschalige, moderne accommodatie met ruime kamers en stijlvolle inrichting. Op loopafstand van het strand en lokale restaurantjes.

 

An Bang, Dai An Phu Villa

Stijlvolle, moderne accommodatie gelegen in An Bang, op loopafstand van het strand. 

Hoi An, Beach Resort

Rivier en zee vinden elkaar bij het ruim opgezette Hoi An Beach Resort. Een heerlijk strandresort met veel faciliteiten.

Hoi An, Little Hoi An Boutique Hotel

Lieflijk kleinschalig hotel, heel leuk ingericht, aan de oever van de Hoai Rivier en zeer nabij de oude stad gelegen, maar net buiten de drukte.

Hoi An, Little Beach Boutique Resort

Mooi resort op loopafstand van het eigen privé-strand. Ook gaat er op gezette tijden een shuttlebus naar het centrum van Hoi An. 

Hoi An, Palm Garden Resort

Zoekt u een luxe tropisch strandresort? Het Palm Garden Resort heeft een grote tuin met zwembad, én ligt direct aan het strand.

Hoi An, Victoria Hotel

Het Victoria Beach Resort is een prachtig resort dat pal aan het strand nabij Hoi An ligt. Het hotel is gebouwd als een traditioneel vissersdorpje, met smalle straatjes en vijvers.

Hoi An, Betel Garden Villa's

Gastvrijheid en een gezellige informele sfeer zijn de sleutelwoorden in deze kleinschalige accommodatie. De nette kamers staan in een goed verzorgde tuin vol met bloemen.

Vietnam-Gionne
Gionne
Vietnam is boeiend en afwisselend, dat heb ik wel ervaren tijdens mijn reizen voor Van Verre. Wilt u meer weten? Bel of mail mij.
Contact met Gionne