1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Bouwstenen Panama

Wordt verrast door de veelzijdigheid van Panama. Ontdek de metropool Panama-City, trek de natuur in, relax op tropische eilanden of bezoek oude stammen. We hebben diverse bouwstenen door Panama samengesteld, die u met onze hulp aan elkaar kunt koppelen. Wilt u de reis net iets anders? Geen punt. Kijkt u ook bij rondreizen Panama, dat zijn complete voorbeeldreizen door het hele land. We bieden individuele reizen aan, u reist dus met uw eigen gezelschap. Het vervoer is met transfers, maar u kunt ook zelf rijden tijdens een bouwsteen Panama. Een selfdrive is een goede manier om Panama te verkennen. Wij helpen u graag op weg uw eigen reis samen te stellen met onze bouwstenen Panama.

Voorbeeldreis Panama
4 dagen

Bouwsteen Panama: Actief in Boquete

Boquete is een berggebied in het noorden van Panama. Ideaal om te wandelen. Maar ook meer actie is mogelijk door te gaan ziplinen en raften.

€ 650,- Prijsindicatie per persoon
Voorbeeldreis Panama
5 dagen

Bouwsteen Panama: Eilandhoppen bij Bocas del Toro

Tropische eilanden voor de kust van Panama bij de Bocas del Toro archipel. U verblijft op de eilanden Colon en Isla Bastimentos. Genieten van de onderwaterwereld.

€ 860,- Prijsindicatie per persoon
Voorbeeldreis Panama
4 dagen

Bouwsteen Panama: Op bezoek bij de Kuna Yala

 

LET OP: OP DIT MOMENT ZIJN ER GEEN VLUCHTEN NAAR SAN BLAS.

Ontmoet de bijzondere Kuna Yala op de San Blas eilanden. Ga snorkelen en leer meer over de bijzondere gebruiken van de lokale bevolking.

€ 720,- Prijsindicatie per persoon
Voorbeeldreis Panama
8 dagen

Bouwsteen Panama: Avontuurlijk Darién

Vertrek vanaf Panama City naar een zeer onontdekt gebied in het zuiden van Panama: Darién. Zes volle dagen in de natuur op zoek naar vogels. Daarna terug naar Panama City.

€ 2670,- Prijsindicatie per persoon
Voorbeeldreis Panama
4 dagen

Bouwsteen Panama: Pearl Islands

Panama City – vlucht naar Pearl Islands met stranden, wildlife en een mooie onderwaterwereld – vlucht terug naar Panama City.

€ 1250,- Prijsindicatie per persoon
Vulkaan-Poas-Costa-Rica-Tamara_5_622548
Tamara
In één reis genieten van strand, jungle, een moderne stad en uw trip afsluiten op een tropisch eiland? Wat mij betreft is Panama daarvoor hét land!
Contact met Tamara
Peru-Machu-Picchu-Judith
Judith
Jaren heb ik door Latijns-Amerika gereisd, om uiteindelijk een paar jaar te settelen in Chili. Voor mij voelt Latijns-Amerika dan ook als thuiskomen.
Contact met Judith
1-Cocktails-met-zonsondergang_1_329393
Lara Huisenga
In het sfeervolle Latijns-Amerika voel ik me altijd direct thuis. Wat een heerlijk continent. Mijn ervaringen deel ik graag met u!
Contact met Lara