1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Bouwsteen Eilandhoppen bij Bocas del Toro

Bocas del Toro is een kleine archipel voor de kust van Panama. Echt zoals u zich een tropische voorstelt: blauwe zee, witte zandstranden met palmbomen.

Voor de kust leent de onderwaterwereld zich uitstekend om te snorkelen. Tijdens deze reis verblijft u op twee tropische eilandjes.

Combinatie van twee eilanden
Mooie kleinschalige hotels
Snorkelen voor de kust
Vulkaan-Poas-Costa-Rica-Tamara_5_622548
Tamara
In één reis genieten van strand, jungle, een moderne stad en uw trip afsluiten op een tropisch eiland? Wat mij betreft is Panama daarvoor hét land!
Peru-Machu-Picchu-Judith
Judith
Jaren heb ik door Latijns-Amerika gereisd, om uiteindelijk een paar jaar te settelen in Chili. Voor mij voelt Latijns-Amerika dan ook als thuiskomen.
1-Cocktails-met-zonsondergang_1_329393
Lara Huisenga
In het sfeervolle Latijns-Amerika voel ik me altijd direct thuis. Wat een heerlijk continent. Mijn ervaringen deel ik graag met u!

Reis van dag tot dag: Eilandhoppen bij Bocas del Toro

Dag 1      Aankomst Bocas del Toro, Colón

Dag 2      Colón

Dag 3      Isla Bastimentos

 

Dag 4      Isla Bastimentos

Dag 5      Isla Bastimentos, vertrek

100% maat werk

Dag 1 Aankomst Bocas del Toro, Colón

Panama-Bocas-del-Toro-Colon_1_361993 Menjangan6 2013_1_362061 Panama-Bocas-del-Toro-Bluff-Beach-1_1_362042

U wordt bij de haven in Bocas del Toro opgehaald door een vertegenwoordiger en naar uw hotel op het hoofdeiland Colón gebracht.

 

De Bocas del Toro archipel bestaat uit zes kleine eilanden en een aantal rotsen en mangrove-eilanden in het Caribisch gebied. De eilanden zijn groen met witte zandstranden en palmbomen, het water is helderblauw. Er is veel muziek, er hangt een laid-back sfeer. U gaat vooral naar Bocas voor het strand, de onderwaterwereld en om te relaxen.

De bekendste eilanden van Bocas del Toro zijn Colón en Bastimentos. Colón is het hoofdeiland met de luchthaven en Bocas Town. Het eiland is best groot en we adviseren om een fiets of een quad te huren en het eiland te gaan verkennen. Op het eiland Colón zijn rustige plekken, zoals bijvoorbeeld bij het witte met palmbomen omzoomde strand van Bluff Beach. Ver weg van alle restaurants en winkels, met slechts een paar hotels.

 

Overnachting op Bocas del Toro.

Inclusief transfer

Dag 2 Bocas del Toro, Colón

Genieten van zon, zee en strand.

 

Overnachting op Bocas del Toro.

Inclusief ontbijt

Dag 3 Bocas del Toro, van Colón naar Isla Bastimentos

d029a06c-abab-4ee8-a2db-dd14e21654cb

Per boot wordt u van het eiland Colón naar het eiland Bastimentos gebracht.

Het eiland Bastimentos is rustiger dan Colón. Er is een dorp, maar grotendeels is Bastimentos bedekt met weelderige jungle en mangrove. Hotels liggen veelal rustig aan een baai of op een mooi stuk land. U bent vaak aangewezen op het hotel, omdat er geen restaurants in de omgeving zijn. Er zijn veel mooie, witte zandstranden in baaien op Bastimentos; het is niet zo dat u urenlang over het strand kunt slenteren en niet bij ieder hotel is een strand. Kies een hotel aan het strand of in de jungle, luxe of eenvoudig, groot of klein; net wat bij u past. Bastimentos is een tropisch eiland: perfect om te snorkelen en uit te rusten, maar ook om kaaimannen, vogels en luiaards te spotten.

 

Overnachting op Bocas del Toro.

Inclusief ontbijt, transfer per boot

Dag 4 Bocas del Toro, Isla Bastimentos

Ga snorkelen en ontdek de onderwaterwereld.

 

Overnachting op Bocas del Toro.

Inclusief ontbijt

Dag 5 Vertrek vanaf Bocas del Toro, Isla Bastimentos

Per boot wordt u van Isla Bastimentos teruggebracht naar het hoofdeiland Colón. Vanaf Colón vaart u naar het vasteland of vliegt u naar uw volgende bestemming.

 

Inclusief ontbijt, transfer per boot

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën