1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Bouwsteen Pearl Islands

Vanaf Panama City vliegt u naar de Pearl Islands. Een eilandengroep met ongeveer 200 kleine eilanden voor de kust van Panama. 

Rust, witte stranden, palmbomen, een mooie plek om te snorkelen of te duiken.

Rustig eiland
Kleurrijke papegaaien
Snorkeltocht inbegrepen
Vulkaan-Poas-Costa-Rica-Tamara_5_622548
Tamara
In één reis genieten van strand, jungle, een moderne stad en uw trip afsluiten op een tropisch eiland? Wat mij betreft is Panama daarvoor hét land!
Peru-Machu-Picchu-Judith
Judith
Jaren heb ik door Latijns-Amerika gereisd, om uiteindelijk een paar jaar te settelen in Chili. Voor mij voelt Latijns-Amerika dan ook als thuiskomen.
1-Cocktails-met-zonsondergang_1_329393
Lara Huisenga
In het sfeervolle Latijns-Amerika voel ik me altijd direct thuis. Wat een heerlijk continent. Mijn ervaringen deel ik graag met u!

Reis van dag tot dag: Pearl Islands

Dag 1     Vlucht naar Pearl Islands

Dag 2     Pearl Islands

Dag 3     Pearl Islands

Dag 4     Vertrek vanaf Pearl Islands

100% maat werk

Dag 1 Van Panama City naar de Pearl Islands

3d2c3684-9dbb-4c3c-9753-f7cd25b38999 4c44ca7e-c18c-416e-89d6-29aea08c2524

U wordt bij uw hotel in Panama City opgehaald door een vertegenwoordiger en naar de luchthaven gebracht. U vliegt met een binnenlandse vlucht naar Pearl Islands. Op de luchthaven daar wordt u weer opgehaald door een vertegenwoordiger en naar uw hotel op Pearl Islands gebracht.

 

De Pearl Islands zijn een eilandengroep in de Golf van Panama. De afstand tot Panama City is minder dan 100 kilometer. Er zijn veel stranden. Sommige met wit zand, andere met zwart zand en sommige met geel zand. De eilanden zijn weelderig begroeid en lijken groene heuvels die oprijzen uit zee. Omdat er veel rivieren op de eilanden zijn, blijft het het hele jaar door groen. In het oerwoud op de eilanden leven herten, wilde zwijnen, leguanen, papegaaien en veel andere vogels. Overal op de eilanden zijn kleine baaien. Het water is turquoise en nodigt uit tot een duik. De oorspronkelijke, plaatselijke bevolking bestaat uit vissers. Ga mee met hen en gooi uw hengel uit; proef één van de lokale visspecialiteiten en ga snorkelen of duiken om het rijke onderwaterleven te bewonderen. Al voordat de Spaanse ontdekkingsreizigers naar Latijns-Amerika kwamen waren de Pearl Islands bewoond. Er leefde een stam. Een koning regeerde en de belangrijkste bron van inkomsten was het duiken naar parels. De parels werden verkocht en dienden voor eigen decoraties.

 

Overnachting op Pearl Islands.

Inclusief transfers, binnenlandse vlucht

Dag 2 Pearl Islands

Dag ter vrije besteding. U heeft de hele dag de tijd om bij of rond het hotel door te brengen. Ontspan op het strand, neem een duik in het heldere water of ga naar San José.

 

Overnachting in Pearl Islands.

Inclusief ontbijt

Dag 3 Pearl Islands

57e23c19-cde7-4b96-8f45-db8680b984c7

Om 10.00 uur vertrekt u per boot vanaf Contadora Island. U vaart een deel langs de kust en voordat u er erg in heeft arriveert u bij Chapera Island. Hier is een rif. Een enorme verscheidenheid aan kleurige, tropische vissen ziet u hier als u gaat snorkelen. Daarna vaart u verder naar het eiland Mogo Mogo. Op dit eiland is de Amerikaanse versie van Expeditie Robinson opgenomen. Er is een natuurlijk zwembad, waar u even kunt opfrissen! En ook hier weer snorkelen. Het laatste eiland waar u vandaag heengaat is Bajo Bayarena. Eiland is trouwens een groot woord, het is meer een zandbank midden in zee. Vanaf Bajo Bayarena ziet u vijftien omringende eilanden. Deze excursie duurt ongeveer drie uur en is samen met andere reizigers. Inclusief: boottocht, snorkelmateriaal, Engelssprekende gids, niet-alcoholisch drankje

 

Overnachting in Pearl Islands.

Inclusief ontbijt, excursie

Dag 4 Vertrek Pearl Islands

U wordt bij uw hotel in Pearl Islands opgehaald door een vertegenwoordiger en naar de luchthaven gebracht. U vliegt met een binnenlandse vlucht terug naar Panama City.

 

Inclusief ontbijt, transfer, binnenlandse vlucht

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën