1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Hotels Cambodja

U kunt u hieronder een keuze maken uit een groot aantal hotels die wij speciaal hebben geselecteerd voor uw rondreis door Cambodja. Van eenvoudige maar zeer bijzondere hotels tot luxe hotels welke van alle comfort zijn voorzien. Maak uw keuze uit hotels in diverse plaatsen in Cambodja. Staat het hotel van uw keuze niet in het overzicht? Onze landendeskundige helpt u graag verder.

Battambang, Battambang Resort

Wat stelt u zich voor bij een hotel in Azië? Een kleinschalig verblijf met kamers in vrijstaande huisjes tussen de rijstvelden? Met een weelderige tuin, een restaurant en een zwembad...

Battambang, Bambu hotel

Een verblijf in het Bambu hotel geeft u de gelegenheid om gemakkelijk de stad te bekijken of heerlijk te genieten van de rust bij het zwembad.

Battambang, La Villa

La Villa heeft als klein boutique hotel een perfecte nieuwe bestemming gekregen.

Battambang, Maison Wat Kor

De kamers in Wat Kor zijn gebouwd volgens de traditionele architectuur van de Cambodjaanse cultuur en volgens Cambodjaanse tradities.

Chambok, Homestay

Slapen bij een lokale boer! Chambok is een gemeenschap, bestaande uit 9 landelijke dorpjes, waar u het lokale Cambodjaanse leven kunt ervaren.

Chi Phat, Bungalows Chi Phat

Chi Phat is een traditioneel Cambodjaans dorp waar u zich gelijk welkom voelt. U verblijft midden in de natuur: hier vindt u onder andere regenwoud, watervallen en bergen.

Kampot, Pippali Boutique Hotel

De ligging van Pippali is geweldig; aan de rivier, met uitzicht op de bergen. Uniek in Kampot is het zwembad waarop alle kamers uitkijken.

Kampot, Rikitikitavi

Rikitikitavi is een hotelletje dat precies past bij de omgeving van Kampot. Vanaf het restaurant op de eerste verdieping kijkt u uit over het landelijke landschap.

Kep, Mealea Resort

Sfeervolle bungalows in een weelderige tuin. Het Mealea Resort ligt direct aan het strand van Kep, maar ook in het centrum.

Kep, Samanea Beach Resort

Wat een geweldige locatie! Naast een beschermd mangrovebos, staan de 12 villa’s van Samanea Resort.

Kep, Tara Lodge

Lieflijke, kleinschalige accommodatie in een weelderige tuin. Een heerlijk zwembad maakt het geheel helemaal af.

Gionne (4)
Gionne
Bij Cambodja heb ik het gevoel van 'Azië van 25 jaar geleden', nog zo authentiek. En die cultuurschatten, ik kan het u zeker aanraden!
Contact met Gionne
Verenigde-staten-noordoost-amerika-route66_1_606125
Mariska
Een land met een heftige geschiedenis wat nog voelbaar is in alles. Het is een fantastisch land om door rond te reizen.
Contact met Mariska