1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Hotels Panama

U kunt hieronder een keuze maken uit een groot aantal hotels die wij speciaal hebben geselecteerd. Van eenvoudige maar zeer bijzondere hotels tot luxe hotels welke van alle comfort zijn voorzien. Maak uw keuze uit deze hotels voor uw rondreis door Panama. Staat het hotel van uw keuze niet in het overzicht? Onze landendeskundige helpt u graag verder.

Boca Chica, Seagull Cove Resort

Welkom in het paradijs! Het Seagull Cove Resort is gelegen op een heuvel met uitzicht op de prachtige Chiriqui Golfkust.

Boquete, Finca Lérida

Een verblijf in huisjes op een koffiefarm. Hier komt u om te genieten van de rust, de koffiefarm te bekijken, vogels te spotten en te wandelen.

Vulkaan-Poas-Costa-Rica-Tamara_5_622548
Tamara
In één reis genieten van strand, jungle, een moderne stad en uw trip afsluiten op een tropisch eiland? Wat mij betreft is Panama daarvoor hét land!
Contact met Tamara
Peru-Machu-Picchu-Judith
Judith
Jaren heb ik door Latijns-Amerika gereisd, om uiteindelijk een paar jaar te settelen in Chili. Voor mij voelt Latijns-Amerika dan ook als thuiskomen.
Contact met Judith
1-Cocktails-met-zonsondergang_1_329393
Lara Huisenga
In het sfeervolle Latijns-Amerika voel ik me altijd direct thuis. Wat een heerlijk continent. Mijn ervaringen deel ik graag met u!
Contact met Lara