1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Hotels Japan

U kunt u hieronder een keuze maken uit een groot aantal hotels in Japan die wij speciaal hebben geselecteerd voor uw rondreis door Japan. Van eenvoudige maar zeer bijzondere hotels tot luxe hotels welke van alle comfort zijn voorzien. Maak uw keuze uit onderstaande hotels in Japan. Staat het hotel van uw keuze niet in het overzicht? Onze landendeskundige helpt u graag verder.

Fukuoka, Dormy Inn

Goed, modern middenklasse hotel, gelegen in het centrum van Fukuoka, op loopafstand van het treinstation.

Fukuoka, Yaoji Hakata

Goed, modern middenklasse hotel, gelegen in het centrum van Fukuoka, op loopafstand van het treinstation.

Hakone, Ashinoko Ichinoyu

Prachtig gelegen, nabij het Ashinoko-meer. In de omgeving kunt u uitstekend wandelen. Dit sfeervolle hotel beschikt over kamers met westerse bedden.

Hakone, Ichinoyu Shinkan

De meeste kamers in dit kleinschalige en sfeervolle hotel hebben een eigen warmwaterbad op het balkon. 

Hakone, Tonosawa Quatre Saisons

Prachtig gelegen hotel, aan de rivier, met westerse kamers. Ideaal als u gewend bent aan de westerse comfort, maar toch in een hotel met een Japanse sfeer wilt verblijven.

Hiroshima, Daiwa Roynet Hotel

Modern en comfortabel hotel in het centrum van Hiroshima. U loopt in circa 10 minuten naar het Peace Memorial Museum en in de buurt zijn vele winkels en restaurants.

Hiroshima, New Hiroden

Perfect gelegen ten opzichte van het treinstation van Hiroshima. De bezienswaardigheden zijn hiervandaan uitstekend te bereiken per loopbus of tram.

Iya Vallei, Nanoyado Iya Onsen

Een prachtige Japanse accommodatie met een klassiek interieur. Het hotel beschikt over diverse hotspringbaden waar u heerlijk kunt relaxen.

Kamikochi, Nishi Itoya

Gelegen in de prachtige omgeving van het natuurgebied Kamikochi en vormt een perfecte uitvalsbasis als u wilt wandelen door de Japanse Alpen.

Chantal1
Chantal
Elk eiland van ‘mijn’ Indonesië is anders. Ik ben er al zo vaak geweest, het voelt als een tweede vaderland. Nieuwsgierig naar mijn belevenissen?
Contact met Chantal
Nicole-Chiang-Rai
Nicole
Thailand is zo'n fascinerend en afwisselend land, van de bergvolkeren in het noorden tot de mooie eilanden in het zuiden. Ik vertel het u graag!
Contact met Nicole
Lara
Lara
Maleisië is zo divers en wordt ook wel genoemd: Azië-in-1-land. Ik ben in alle uithoeken geweest en deel mijn ervaringen natuurlijk graag met u.
Contact met Lara
Indonesie-Sumatra-collega-melany
Melany
Indonesië gaat nooit vervelen! Geweldige natuur, de meest vriendelijke bevolking, het lekkerste eten en een prachtige onderwaterwereld.
Contact met Melany
indonesie-sumatra-bukit-lawang-collega-lisanne-apen-spotten
Lisanne
Indonesië is zo veelzijdig, ieder eiland is uniek. Van Jungle en vulkanische gronden naar wereldse tempels, koloniaal verleden, stranden en sawa's.
Contact met Lisanne
Renee2
Renée
Myanmar vind ik een ontdekking! Wat heb ik genoten: al die glans en die aardige mensen, die blij zijn dat je komt. U weet me te vinden.
Contact met Renée
Gionne3
Gionne
Maleisië is zo divers en wordt ook wel genoemd: Azië-in-1-land. Ik ben in alle uithoeken geweest ik deel het mijn ervaringen natuurlijk graag met u.