1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie
Terug Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Excursie
Halve dag

Geniet je ook altijd van de sushi en al die andere lekkere gerechten van de Japanse keuken? Dit is je kans om van een lokale kok te leren hoe je traditionele recepten bereidt. De kookcursus start om 09.30 uur of om 14.00 uur. Als je de ochtendcursus doet, maak je een o-bento: de iconische Japanse lunchbox. Er zitten op zijn minst vijf specifieke gerechten in een bento, waaronder sushi, tempura en omeletrollen. De middagcursus legt de focus op izakaya. Dat is Japans eten dat in pubs geserveerd wordt, vergezeld van een goed glas bier. Gestoomde rijst met visbouillon en gestoomde eiercustard staan hierbij zeker op het menu.

Of je nu ’s morgens of ’s middags de cursus volgt: na de bereiding van de maaltijd schuif je met z’n allen aan tafel om te proeven. De kok vertelt persoonlijke verhalen onder het eten. Het voelt alsof je thuis bent bij een Japanse familie om aan de maaltijd deel te nemen.

 

Deze excursie vindt samen met anderen plaats, met een maximum van acht deelnemers en duurt een halve dag.

Inclusief: Engelssprekende instructeur, alle ingrediënten, lunch of diner

 

Kinderen vanaf 6 jaar kunnen deelnemen aan deze excursie