1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Hotels Costa Rica

U kunt hieronder een keuze maken uit een groot aantal hotels die wij speciaal hebben geselecteerd. Van eenvoudige maar zeer bijzondere hotels tot luxe hotels welke van alle comfort zijn voorzien. Maak uw keuze uit deze hotels voor uw rondreis door Costa Rica. Staat het hotel van uw keuze niet in het overzicht? Onze landendeskundige helpt u graag verder.

Arenal National Park, Nayara Resort & Spa

In 2015 heeft Nayara de tweede plek gepakt voor het beste hotel van de wereld. U verblijft in een waar paradijs, vlakbij het Arenal Volcano National Park.

Arenal National Park, Casa Luna

Rustig gelegen hotel met uitzicht op de actieve Arenal vulkaan. De koloniale stijl waarin het hotel is gebouwd en de mooie tuin zorgen voor een ontspannen sfeer.

Boca Tapada, Maquenque Ecolodge

Wordt één met de natuur en verblijf in een kleinschalige ecolodge aan de San Carlos-rivier. Het resort bestaat uit bijna 70 hectare aan tropisch regenwoud. 

Boca Tapada, Pedacito de Cielo

Houten bungalows omringd door weelderige tuinen. De ecolodge ligt aan de San Carlos rivier en op 2 kilometer afstand van het natuurreservaat.

Braulio Carrillo, Tapirus Lodge

Comfortabele en natuurvriendelijke lodge bij het Braulio Carrillo National Park. Een heerlijk plekje om te ontspannen en te genieten van de natuur. 

Carara National Park, Villa Lapas

Villa Lapas ligt op korte afstand van Carara National Park waar u de dieprode ara kunt spotten. Perfect voor vogelliefhebbers!

Caño Negro, Hotel de Campo Caño Negro

De Italiaanse eigenaar van het kleinschalige Hotel de Campo heeft samen met zijn Costa Ricaanse vrouw een prettige en persoonlijke sfeer weten te creëren.

Vulkaan-Poas-Costa-Rica-Tamara_5_622548
Tamara
Wie wildlife wil spotten in een uitbundig groene omgeving, moet naar Costa Rica gaan! Ik zag prachtige vogels, maar ook luiaards en walvissen.
Contact met Tamara
1-Cocktails-met-zonsondergang_1_329393
Lara Huisenga
In het sfeervolle Latijns-Amerika voel ik me altijd direct thuis. Wat een heerlijk continent. Mijn ervaringen deel ik graag met u!
Contact met Lara