1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Rondreizen Lombok

De onderstaande rondreizen zijn voorbeelden van reizen en routes over Lombok, die wij zelf heel mooi vinden. Het is natuurlijk altijd mogelijk om deze Lombok rondreizen door ons aan te laten passen aan uw wensen. Laat u inspireren door het onderstaande aanbod van een rondreis Lombok.

DSC05259(9)
Lombok
11 dagen

Rondreis Hoogtpunten van Lombok

Zuid-Lombok: Kuta aan de zuidkust - Sekotong aan de zuidwestkust, tegenover het eilandje Gili Nanggu. Centraal-Lombok: Tetebatu, in het mooie binnenland. West-Lombok: Gili Air, eilandje, snorkelen en duiken - Senggigi, strand.

Reisduur: 11 dagen
€ 605,- Prijsindicatie: p.p. bij 2 personen
Senggigi, The Candi (6)
Lombok
15 dagen

Rondreis Rondje Lombok

Zuidwest-Lombok: onbekend GIli Asahan, Zuid-Lombok: Kuta met zijn mooie golven, Centraal-Lombok: Sasakbevolking en rijstvelden van Tetebatu, Oost-Lombok: varen en snorkelen bij de eilandjes Gili Bidara, Lampu en Kondo, Noord-Lombok: de watervallen bij Senaru, West-Lombok: snorkelen bij Gili Air en relaxen in Senggigi.

Reisduur: 15 dagen
€ 900,- Prijsindicatie: p.p. bij 2 personen

AARDBEVINGEN OP LOMBOK

Lombok is getroffen door meerdere aardbevingen, De gevolgen hiervan zijn bij een ieder bekend, journaalbeelden en krantenkoppen tonen de ellende. Wij leven enorm mee met de mensen daar, wij hebben ook nauwe contacten met een aantal bewoners daar en worden bijna dagelijks op de hoogte gehouden van de (nood)toestand.

 

Ook wij hadden behoorlijk wat klanten op Lombok; gelukkig konden we deze reizigers snel evacueren naar Bali, dankzij onze contactpersonen op Lombok.

 

We zullen niet alle programma’s die we aanbieden op Lombok van de website verwijderen; er is nog geen zicht op hoe de herstelwerkzaamheden zullen verlopen, maar we zullen deze nauwlettend volgen; tenslotte moeten de bewoners hierna ook weer de mogelijkheid hebben hun toekomst weer op te bouwen.

 

We willen ook middels deze melding op de pagina ons medeleven betuigen aan de slachtoffers en hun families.  

 

Medewerkers van Van Verre

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.