1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Bouwstenen Lombok

De onderstaande bouwstenen Lombok kunt u opnemen in uw rondreis of u koppelt diverse bouwstenen Lombok aan elkaar tot 1 reis. Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw reis naar Lombok.

Indonesie-Lombok-tetabatu-vrouwen(9)
Lombok
9 dagen

Bouwsteen Lombok ontdekken

Zuid-, Centraal- en West-Lombok

 

Vanaf luchthaven naar Kuta, zuidkust - midden op Lombok ligt het bergdorp Tetebatu - naar het strand van Senggigi -  eindigend op Gili Trawangan, koralen, vissen en schildpadden.

€ 495,- Prijsindicatie: p.p. bij 2 personen

AARDBEVINGEN OP LOMBOK

Lombok is getroffen door meerdere aardbevingen, De gevolgen hiervan zijn bij een ieder bekend, journaalbeelden en krantenkoppen tonen de ellende. Wij leven enorm mee met de mensen daar, wij hebben ook nauwe contacten met een aantal bewoners daar en worden bijna dagelijks op de hoogte gehouden van de (nood)toestand.

 

Ook wij hadden behoorlijk wat klanten op Lombok; gelukkig konden we deze reizigers snel evacueren naar Bali, dankzij onze contactpersonen op Lombok.

 

We zullen niet alle programma’s die we aanbieden op Lombok van de website verwijderen; er is nog geen zicht op hoe de herstelwerkzaamheden zullen verlopen, maar we zullen deze nauwlettend volgen; tenslotte moeten de bewoners hierna ook weer de mogelijkheid hebben hun toekomst weer op te bouwen.

 

We willen ook middels deze melding op de pagina ons medeleven betuigen aan de slachtoffers en hun families.  

 

Medewerkers van Van Verre

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.