1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Bouwstenen Kalimantan

De onderstaande bouwstenen Kalimantan (het Indonesische deel van Borneo) kunt u opnemen in uw rondreis of u koppelt diverse bouwstenen Kalimantan aan elkaar tot 1 reis. Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw reis naar Kalimantan.

Voorbeeldreis Kalimantan
3 dagen

Bouwsteen: Per boot langs de orang-oetans

Zuid-Kalimantan

 

Met een klotok (lokale houseboot) vaart u de jungle in, het Tanjung Puting National Park; op zoek naar orang-oetans; u slaapt ook op de boot - aankomst en vertrek luchthaven Pangkalan Bun.

 

€ 510,- Prijsindicatie per persoon
Voorbeeldreis Kalimantan
5 dagen

Bouwsteen: Korte boottocht Mahakam-rivier

Oost-Kalimantan

 

Vanaf Balikpapan naar de opstapplaats Loajanan, voor de meerdaagse tocht over de Mahakam-rivier, aan boord van een privé-rivierboot, geweldig! Terug naar Balikpapan.

€ 890,- Prijsindicatie per persoon
Voorbeeldreis Kalimantan
4 dagen

Bouwsteen: Rondje Banjarmasin

Zuid-Kalimantan

 

De unieke drijvende markt in Banjarmasin - noordwaarts, stop in edelstenenplaats Martapura, naar Loksado, hier op een bamboeraft de rivier af - terug naar Banjarmasin.

€ 480,- Prijsindicatie per persoon
Voorbeeldreis Kalimantan
6 dagen

Bouwsteen: Balikpapan - Banjarmasin overland

Oost- en Zuid-Kalimantan

 

Start in Balikpapan - zuidwaarts naar Riya, groene natuur - omgeving Loksado: op een bamboevlot door de jungle - naar Banjarmasin, met zijn spectaculaire drijvende markt.

€ 730,- Prijsindicatie per persoon
Voorbeeldreis Kalimantan
4 dagen

Bouwsteen: Tropisch genieten: duiken bij Derawan

Oost-Kalimantan

 

Vanaf Berau vaart u naar het lieflijke bounty-eilandje Derawan; hier genieten van de rust en van de mooie onderwaterwereld - terug per boot naar Berau.

€ 820,- Prijsindicatie per persoon
Voorbeeldreis Kalimantan
3 dagen

Bouwsteen: 3-daagse cruise Palangkaraya

Zuid-Kalimantan

 

Vanaf Palangkaraya vaart u over de Rungan-rivier de jungle in op uw mooie rivierschip de Rahai'i Pangun, op zoek naar de orang-oetans, die leven in de weelderige natuur.

€ 600,- Prijsindicatie per persoon
Voorbeeldreis Kalimantan
7 dagen

Bouwsteen: Pontianak en achterland

De stad Pontianak als begin- en eindpunt - binnenlandse vlucht naar Sintang met rivieren, Chinatown, tempels - Sanggau, heel onbekend stukje Kalimantan - overland terug naar Pontianak.

€ 880,- Prijsindicatie per persoon
Voorbeeldreis Kalimantan
5 dagen

Bouwsteen: Snorkelen in Zuid-Kalimantan

Zuid-Kalimantan

 

Banjarmasin – via de mooie groene jungle en een moerasachtig gebied naar Kintap – wildlife boottocht over rivier – koraalriffen van Angsana bij Pagatan Beach

Chantal1
Chantal
Elk eiland van ‘mijn’ Indonesië is anders. Ik ben er al zo vaak geweest, het voelt als een tweede vaderland. Nieuwsgierig naar mijn belevenissen?
Contact met Chantal