1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Bouwstenen Zuid-Afrika in het midden

Wilt u op reis naar het midden van Zuid-Afrika? Laat u inspireren door onderstaande bouwstenen. Deze kunt u aan elkaar koppelen of combineren met bouwstenen in noord en zuid Zuid-Afrika. Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw rondreis naar Zuid-Afrika.

Voorbeeldreis Zuid-Afrika
7 dagen

Bouwsteen Zuid-Afrika: Woeste Wild Coast

 

Vanaf Port Elizabeth rijdt u met uw eigen huurauto naar het authentieke Cintsa. Traditionele dorpjes maken al snel plaats voor de ongerepte kust van Coffee Bay en in Port St. Johns ontdekt u een mengelmoes van culturen.

€ 610,- Prijsindicatie per persoon
Voorbeeldreis Zuid-Afrika
6 dagen

Bouwsteen: Hooglanden & Drakensbergen

 

Via de gouden stranden van Durban naar het juweeltje, Drakensbergen. Ontdek de natuurschoon en reis door naar Clarens en het schilderachtige Golden Gate Highlands National Park.

€ 710,- Prijsindicatie per persoon
Voorbeeldreis Zuid-Afrika
7 dagen

Bouwsteen: Bezoek eSwatini

 

Vanaf Mkuze reist u naar eSwatini (Swaziland). Op zoek naar wilde dieren en tijd voor leuke activiteiten in Hlane en Mlilwane. De reis eindigt na een bezoek aan de Phophonyane Falls in het Krugerpark.

€ 610,- Prijsindicatie per persoon
Voorbeeldreis Zuid-Afrika
7 dagen

Bouwsteen: Bezoek Lesotho

 

Wandel in Clarens en reis met uw huurauto af naar Tsehlanyane National Park. Speur hier naar bavianen en rijd paard in Malealea. Hier verlaat u Lesotho en reist u terug naar Clarens.

€ 420,- Prijsindicatie per persoon
Voorbeeldreis Zuid-Afrika
5 dagen

Bouwsteen Zuid-Afrika: Battlefield-route

 

Vanuit Durban rijdt u in noordwestelijke richting naar The Battlefieldsroute van de (boeren)oorlogen rondom Dundee. Sluit af met straatkunst in het hippe Johannesburg.

€ 630,- Prijsindicatie per persoon