1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie
Lisanne
Specialist Amerika, Indonesië, Australië en Nieuw-Zeeland

Lisanne

Mijn bezochte Van Verre bestemmingen: Indonesië, Singapore, Zuid-Afrika, Amerika, Canada, Australië en IJsland.

Als klein meisje bladerde ik al vol verbazing door mijn grote kinderatlas. Ik wilde meer van de wereld zien! Een studie International Tourism Management kwam dan ook als geen verrassing, net zoals mijn keuze om een deel van deze studie aan de andere kant van de wereld door te brengen. Hier is mijn passie voor reizen grotendeels ontstaan.

 

Ik woon samen met mijn man in mijn geboorteplaats in West-Friesland, samen pakken wij iedere kans om een nieuwe reisbestemming te ontdekken, dichtbij maar voornamelijk ver weg. Als er nog niets op de planning staat, ga ik zenuwachtig op zoek naar nieuwe avonturen. Iets om naar toe te leven!

 

              

 

Mijn mooiste reis ooit

Mijn mooiste reis was zonder twijfel mijn reis naar Singapore en Indonesië. Deze reis had zoveel hoogtepunten! Van een wereldstad, naar de jungle en Orang-oetans op Sumatra, relaxen op het mooie Bali en als toppunt de meerdaagse boottocht door het Komodo Archipel. Echt een aanrader!
Naast deze reis heb ik nog meer hele mooie reismomenten die mij altijd bijblijven: Op safari in Zuid Afrika, raften door de groene omgeving van Ubud, duiken bij het Great Barrier Reef, het zien van een zonsverduistering in Australië, zwemmen naast een 7 meter lange walvishaai in Mexico, stedentrips in New York, San Francisco, Los Angeles & Toronto en nog veel meer. Onvergetelijk!

 

Great Ocean Road Australië    Duiken Great Barrier Reef    

 

Komodo, Indonesië    Sumatra, Indonesië    Lisanne in Kaapstad

Mijn reisblogs
Big 5 van Australië

Big 5 van Australië

Bucketlist: Great Barrier Reef

Bucketlist: Great Barrier Reef

Meest fotogenieke plekken

Meest fotogenieke plekken

Diëng Plateau bij Wonosobo

Diëng Plateau bij Wonosobo

Hoogtepunten van Nusa Penida

Hoogtepunten van Nusa Penida

San Francisco

San Francisco

Mijn inspectiereis voor Van Verre

In augustus 2019 ben ik voor Van Verre 2,5 week op inspectiereis geweest over Java en Bali. Ik ben vanaf Jakarta heel Java over gereisd en met de boot over naar Bali.

Java, Indonesië    Java, Indonesië    Malang, Indonesië

 

 

 

Afrika-Tanzania-Migratie1_4_330721

Mijn Bucketlist

Er is nog zoveel te ontdekken! Mijn droom is om met de bultrug walvissen te zwemmen in Tonga. Maar ik zou ook nog heel graag een cruise willen maken bij de eilanden van Raja Ampat en de migratie in Tanzania in willen meemaken dat lijkt mij zo bijzonder!

Verder staan Sri Lanka, Namibië, Sulawesi, Kenia, Costa Rica en ook Japan op mijn lijstje.

Graag help ik u met het samenstellen van uw vakantie naar Indonesië, Amerika en Down Under.

 

Lisanne

0299-475083

Lisanne@vanverre.nl

Mijn favoriete Van Verre reizen
Tanzania-Zanzibar-Stonetown-fruitmarkt
Voorbeeldreis Tanzania

Rondreis Tanzania: Noord-Tanzania & Zanzibar

Noord-Tanzania: Arusha > Tarangire National Park, safari > Lake Manyara National Park - flamingo's > Serengeti National Park, de Big Five > Ngorongoro Krater > Zanzibar, slapen in Stonetown en relaxen aan de azuurblauwe oceaan.

Geniet van het prachtige uitzicht op Tomohon, Sulawesi
Voorbeeldreis Sulawesi

Rondreis Hoogtepunten van Sulawesi

Zuid-Sulawesi: Makassar > Bira, strand > Sengkang > Torajaland. Centraal-Sulawesi: Masamba > Tentena, Posomeer. Noord-Sulawesi: Tomohon > Tangkoko NP, jungle > eiland Bunaken, snorkelen en duiken