1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Hotels Argentinië

U kunt hieronder een keuze maken uit een groot aantal hotels die wij speciaal hebben geselecteerd voor uw rondreis Argentinië. Van eenvoudige maar zeer bijzondere hotels tot luxe hotels welke van alle comfort zijn voorzien. Maak uw keuze uit hotels in Argentinië. Staat het hotel van uw keuze niet in het overzicht? Onze landendeskundige helpt u graag verder.

Bariloche, Llao Llao Hotel

Een onvergetelijk verblijf, belooft het hotel en dat wordt waargemaakt! Een luxe vijf sterren hotel op een schitterende plek.

Bariloche, Las Marianas

Simpel hotel, maar in leuke stijl gebouwd en op loopafstand van de autovrije winkelstraat van Bariloche.

San Martín de los Andes, Antiguos

Met een boekje bij de open haard in de lounge van hotel Antiguos kunt u nadenken of u gaat wandelen, een fiets huren of een restaurant zoekt aan de oever van het meer.

Villa La Angostura, El Faro Patagonia

Kajakken, raften, mountainbiken en wandelen kan in de omgeving. Daarna is het goed toeven in de luxe kamers van dit boutiquehotel met uitzicht over het Nahuel Huapi meer.

Villa La Angostura, Hostería Naranjo en Flor

Het uitzicht vanaf het zonneterras over meren, bossen en bergen is magnifiek. Wordt het kouder, zoek dan een gemakkelijke fauteuil bij de open haard. De kamers zijn eenvoudig, maar het...

Ushuaia expeditieschip

IJsbergen, ongerepte wildernis, dieren zoals walvissen, pinguïns en zeehonden ziet u tijdens deze cruise naar een ongeëvenaard natuurgebied. De cruise wordt uitgevoerd met een...

Argentinie-Viedma-gletsjer-Judith
Judith
Jaren heb ik door Latijns-Amerika gereisd, om uiteindelijk een paar jaar te settelen in Chili. Voor mij voelt Latijns Amerika dan ook als thuiskomen.
Contact met Judith
Vulkaan-Poas-Costa-Rica-Tamara
Tamara
Van gletsjers tot watervallen, wijngebieden, gekleurde rotsen en wildlife: er zijn zoveel plekken in Argentinië die ik u graag wil laten zien
Contact met Tamara