1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Bouwsteen Het strand van Cambodja

Voor de kust van de grote badplaats Sihanoukville liggen een handjevol tropische eilanden met witte stranden en palmbomen. Vanaf Sihanoukville vaart u naar Koh Rong en Koh Rong Saloem waar uw hangmatje op u wacht.  

De resorts op de eilanden zijn kleinschalig, en er wordt niet hoog gebouwd. De sfeer is heel ontspannen. De eilanden zijn omringd door koraalriffen, waarboven u goed kunt snorkelen. 

Witte zandstranden
Bounty-eilanden
Rust en ontspanning
Gionne (4)
Gionne
Bij Cambodja heb ik het gevoel van 'Azië van 25 jaar geleden', nog zo authentiek. En die cultuurschatten, ik kan het u zeker aanraden!
Verenigde-staten-noordoost-amerika-route66_1_606125
Mariska
Een land met een heftige geschiedenis wat nog voelbaar is in alles. Het is een fantastisch land om door rond te reizen.

Reis van dag tot dag: Het strand van Cambodja

Dag 1      Sihanoukville - Koh Rong

Dag 2      Koh Rong

Dag 3      Koh Rong 

Dag 4      Koh Rong - Sihanoukville

100% maat werk

Dag 1 Sihanoukville - Koh Rong

Vanuit Sihanoukville vertrekt u per ferry naar de eilanden. De ferry doet zowel Koh Rong als het naastgelegen eiland Koh Rong Sanloem aan. In welke volgorde? Dat wordt op het moment zelf besloten. De duur van de overtocht is daardoor vooraf niet precies aan te geven. Het zal tussen de één en anderhalf uur zijn.

 

Informatie Koh Rong:
Ziet u zichzelf al schommelen in een hangmat boven een wit strand onder een palmboom? Koh Rong is zo'n paradijselijk eiland waar u even helemaal kunt ontspannen. De accommodaties bevinden zich aan het strand van diverse baaien met wit zand en palmbomen. Er zijn in iedere baai meerdere strandbarretjes en restaurants. Maar de rust overheerst. Behalve aan Koh Toch Beach. Dit is de baai waar het uitgaansleven van Koh Rong zich centreert, en hier kunt u tot die in de nacht terecht. Koh Rong is bedekt met groene jungle en er zijn een paar vissersdorpjes. Rond het eiland liggen kleurrijke koraalriffen, dus blijf niet op het zand maar ga ook eens snorkelen of duiken. Huur een bootje, kajak of jetski en ga het water op. Heel bijzonder: in de zee rond Koh Rong zit een soort plankton dat oplicht. U kunt hier in de avond zwemmen tussen allemaal lichtpuntjes.

 

Overnachting op Koh Rong. 
Inclusief ferry-overtocht

Dag 2 - 3 Koh Rong

Cambodja-Sihanoukville-vrouwenopmuurtje(17) IMG_5072_804p3s(17)

Deze dagen geniet u van zon, zee en strand. 

 

Overnachtingen op Koh Rong.

Dag 4 Koh Rong - Sihanoukville

U meldt zich bij het ticketkantoor aan het strand. Vanaf het eiland vaart u terug naar het vaste land. Rechtstreeks of met tussenstops, dat is niet vooraf bekend. De duur van de overtocht zal tussen de één en anderhalf uur duren.

 

Inclusief ferry-overtocht

 

 

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën