1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Bouwsteen De stranden van Con Dao

Als de ferry het eiland Con Dao nadert stijgt de spanning. De passagiers staan te popelen om de baaien met brede zandstranden en het weelderig begroeide binnenland te verkennen. Geen haast, u heeft tijd genoeg om het allemaal te doen. Maar wat eerst? Luieren op het strand, wandelen of fietsen? Met snorkel op in zee duiken of de geschiedenis induiken tijdens een bezoek aan één van de gevangenissen? Gelukkig is Con Dao niet groot.

Rustig eilandverblijf
Luxe strandresort
Kleurrijke korlaalriffen
Vietnam-Gionne
Gionne
Vietnam is boeiend en afwisselend, dat heb ik wel ervaren tijdens mijn reizen voor Van Verre. Wilt u meer weten? Bel of mail mij.
Verenigde-staten-noordoost-amerika-route66_1_606125
Mariska
Wat een fijn land is dit. Je bevindt je echt in Azië, heel authentiek. Traditionele bergvolkeren, mooie natuur en rijstvelden.
Azie-Vietnam-Hoi-An_1_613460
Danique
De diversiteit van het land, de ene keer groen, de andere keer water, heeft mij verliefd doen worden op Vietnam.

Reis van dag tot dag: De stranden van Con Dao

Dag 1    Can Tho – Con Dao

Dag 2    Con Dao

Dag 3    Con Dao

Dag 4    Vertrek Con Dao

100% maat werk

Dag 1 Can Tho – Con Dao

Vietnam-Con-Dao-paddleboard_1_467365

Dwars door de Mekongdelta rijdt u in circa 2 uur naar het vissersplaatsje Tran De. Hier vandaan vertrekt de ferry die u in 2,5 uur naar Con Dao vaart. Tijd genoeg om op het dek te genieten van de wind en het uitzicht over zee. Aangekomen op Con Dao staat er een busje voor u klaar om u het laatste stukje naar uw resort te brengen.  

 

Informatie Con Dao:

Het paradijselijke Con Dao is een eilandengroep voor de zuidwestkust van Vietnam. Op het grootste eiland zijn de hotels en strandresort te vinden. Op Con Dao overheerst de rust, het eiland is nog niet zo toeristisch. Het is bedekt met ongerepte natuur, en wordt omringd door baaien met brede zandstranden. De onderwaterwereld is nog vrijwel onaangetast en wordt beschermd. Er zwemmen ook schildpadden! Geen wonder dat liefhebbers van duiken en snorkelen Con Dao weten te vinden. Het eiland heeft ook een duistere kant. Tijdens de bezetting werden vijanden van het Franse, en later Amerikaanse, regime gevangen gehouden op de eilanden. Indrukwekkend zijn de 'tiger cages'; kleine kooien waarin de gevangenen opgesloten werden.

 

Overnachting op Con Dao.

Inclusief transfers en ferry-overtocht.

Dag 2 & 3 Con Dao

Vietnam-Con-Dao-fietsen Indonesie-Lombok-Gili-Asahan-schildpad Indonesie-Molukken-Nusa-Laut-onderwaterwereld

Ontspan aan het strand of kies voor meer actie en verken het eiland per fiets, brommer of te voet. Ga snorkelen of duiken, of neem een duik in de geschiedenis van Vietnam en bezoek één van de gevangenissen. De keuze is aan u!

 

Overnachtingen op Con Dao

Inclusief ontbijt

Dag 4 Vertrek Con Dao

Na een paar dagen rust, is het tijd om verder te reizen. Met busje van uw resort wordt u naar de luchthaven gebracht om het tropische Con Dao per vliegtuig te verlaten.

 

Inclusief ontbijt en transfer

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën