1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Bouwsteen Okinawa: Eilandhoppen Kerama-archipel

De Kerama-eilanden, gelegen voor de kust van het hoofdeiland Okinawa, zijn een paradijs voor duikers. Ook liefhebbers van snorkelen zullen zich hier uitstekend vermaken.

De eilanden hebben prachtige witte zandstranden en er worden verschillende watersportactiviteiten georganiseerd. Een heerlijke plek om tot rust te komen na een rondreis door Japan.

Duiken en snorkelen
Hagelwitte stranden
Perfect voor rustzoekers
Japan-cultuur-kimono-Evelyn
Evelyn
In Japan ben je écht op reis, het is zo anders dan bij ons. Zowel grote steden, als authentieke cultuur en prachtige natuur om te wandelen.
  • Van dag tot dag
  • Reis & prijsinfo
  • Routekaart
  • Offerte

Reis van dag tot dag: Eilandhoppen Kerama-archipel

Dag 1     Zamami

Dag 2     Zamami

Dag 3     Aka

Dag 4     Aka

 

Dag 5     Tokashiki

Dag 6     Tokashiki

Dag 7     Okinawa

100% maat werk

Dag 1 Okinawa - Zamami

Okinawa-Japanse-Vrouwen

Je arriveert op het eiland Okinawa.

Op eigen gelegenheid naar de haven. Per ferry vaar je in ongeveer een uur naar het eiland Zamami. Bij de haven word je opgehaald door een medewerker van het hotel en naar het hotel gebracht (transfer samen met andere reizigers).

 

Informatie Zamami-eiland:

Zamami is het populairste eiland van de 36 Kerama-eilanden. Het eiland heeft prachtige stranden en helderblauw water. De populairste stranden liggen op loopafstand van het dorp en de haven. Het is mogelijk om vanaf het strand te snorkelen. Het eiland heeft een groen, heuvelachtig binnenland met verschillende wandelroutes en uitzichtpunten. In de wintermaanden is Zamami populair vanwege het walvisspotten. In de maanden januari tot en met maart komen bultrugwalvissen naar Okinawa toe om te paren. 

 

Overnachting op het eiland Zamami.

Inclusief diner, ferry, shuttletransfer

Dag 2 Zamami

Zamami-Island---Kerama-groep-Japanguide

Genieten van zon, zee en strand. Het eiland Zamami leent zich ook uitstekend voor het maken van wandelingen.

 

Overnachting op het eiland Zamami.

Inclusief ontbijt en diner

Dag 3 Zamami - Aka

Je wordt door een medewerker van het hotel terug naar de haven gebracht (transfer samen met andere reizigers). Per ferry vaar je in ongeveer 10  minuten naar het eiland Aka. Bij aankomst word je opgehaald door een medewerker van het hotel en naar de accommodatie gebracht (transfer samen met andere reizigers).

 

Informatie Aka-eiland:

Aka is een klein eilandje en hoort bij de eilandengroep Kerama. De hotels op dit eiland zijn eenvoudig en zijn voornamelijk in het dorpje nabij de haven gelegen. Voor het dorp ligt een mooi zandstrand, maar er zijn geen faciliteiten op het strand. Het eiland leent zich vooral voor het maken duik- en snorkeltrips. De onderwaterwereld rondom het eiland is prachtig! Op Aka leven vele hertjes en de kans is groot dat je deze tegenkomt in de vroege ochtend of aan het einde van middag.

 

Overnachting op het eiland Aka.

Inclusief ontbijt en diner, ferry, shuttletransfer

Dag 4 Aka

Snorkelen en hertjes op het strand

Aka_1(6) Aka_2(13)

Geniet van de prachtige onderwaterwereld!

 

Overnachting op het eiland Aka.

Inclusief ontbijt en diner

Dag 5 Aka - Tokashiki

Opnieuw word je door een medewerker van het hotel terug naar de haven gebracht (transfer samen met andere reizigers). Je vaart in ongeveer 20 minuten naar het eiland Tokashiki. Deze boot kan niet vooraf worden geboekt, je betaalt dit ter plekke. Aankomst in de haven van Aharen, aan de westkant van het eiland. Ook hier word je bij de haven opgehaald door een medewerker van het hotel en naar het hotel gebracht (transfer samen met andere reizigers).

 

Informatie Tokashiki-eiland:

Tokashiki, dit is het grootste eiland van de 36 Kerama-eilanden. Het eiland heeft enkele mooie stranden en het binnenland leent zich uitstekend voor het maken van wandelingen door de bosrijke heuvels. Er zijn verschillende wandelpaden en uitzichtplaatsen. De twee belangrijkste stranden op het eiland, Aharen Beach en Tokashiku Beach, liggen aan de westkust en hebben faciliteiten voor bezoekers. De vele kleinere stranden op het eiland zijn minder goed bereikbaar en hebben weinig tot geen faciliteiten.

 

Overnachting op het eiland Tokashiki.

Inclusief ontbijt en diner, shuttletransfer

Dag 6 Tokashiki

Mooie zandstranden

Tokashiki_2(4) DSCN2949(8) Tokashiki_1(6)

Nog een dagje relaxen aan het strand.

 

Overnachting op het eiland Tokashiki.

Inclusief ontbijt en diner

Dag 7 Tokashiki - Okinawa

Je wordt door een medewerker van het hotel terug naar de haven gebracht (transfer samen met andere reizigers). Je vaart per ferry in ongeveer een half uur terug naar het hoofdeiland van Okinawa.

 

Inclusief ontbijt en ferry

 

 

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën