1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Momenteel duurt het langer dan gebruikelijk voordat u een persoonlijk reisvoorstel van ons ontvangt.Lees meer

Hotels in Melbourne

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Melbourne. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Australie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Melbourne? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Melbourne, Mantra on Little Bourke

Gewoon een goed en luxe hotel met ruime kamers die voorzien zijn van alle faciliteiten. Het hotel is gunstig gelegen op loopafstand van bezienswaardigheden, winkels en restaurants.

Melbourne, Vibe Hotel

Waarom in het Vibe Hotel verblijven? In een stad die bekend staat om goede stijl, restaurants van wereldklasse, bekroonde galeries en levendige theaters, past het Vibe Hotel helemaal.

Melbourne, Zagame’s House

Na een dag zwerven door de straten van Melbourne is het een genot om u terug te trekken in Zagame’s House. De kamers zijn warm en sfeervol ingericht.

Australie-Adelaide-Koala-Melany
Melany
Australië en Nieuw-Zeeland voelen als thuiskomen voor mij. De diverse natuur, uitgestrekte wijngaarden en hippe steden maken elke reis fantastisch!
Australie-Lisanne-Twelve-Apostels
Lisanne
Down Under heeft mijn hart veroverd! Van gigantische bergen, spuitende geisers tot tropische stranden en een ontspannen sfeer maakt het een droom.