1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Bouwsteen Spectaculaire watervallen van Iguazú

Argentinië heeft zoveel gezichten. Totaal anders dan de rest van het land zijn de Iguazú watervallen in het noordoosten. Het zijn de breedste watervallen ter wereld en ze worden omringd door tropisch regenwoud. Om een goed beeld te krijgen bezoekt u zowel de Argentijnse als de Braziliaanse kant. Geniet hier niet alleen van het waterspektakel, maar ook van de jungle en het tropische klimaat. Een middag aan het zwembad is hier goed te doen.

Bezoek Argentinië en Brazilië
Per trein naar Devils Throat
Wandel door de jungle
Argentinie-Viedma-gletsjer-Judith
Judith
Jaren heb ik door Latijns-Amerika gereisd, om uiteindelijk een paar jaar te settelen in Chili. Voor mij voelt Latijns Amerika dan ook als thuiskomen.
Vulkaan-Poas-Costa-Rica-Tamara
Tamara
Van gletsjers tot watervallen, wijngebieden, gekleurde rotsen en wildlife: er zijn zoveel plekken in Argentinië die ik u graag wil laten zien

Reis van dag tot dag: Spectaculaire watervallen van Iguazú

Dag 1 Aankomst Puerto Iguazú

Dag 2 Iguazú watervallen - Argentijnse kant

Dag 3 Iguazú watervallen - Braziliaanse kant

Dag 4 Vertrek Puerto Iguazú

100% maat werk

Dag 1 Aankomst Iguazú

Foz-Iguazu-Braziliaanse-kant-3-81df7704_1_334091 Foz-Iguazu-Argentijnse-kant-31(12)

U wordt bij de luchthaven in Puerto Iguazú opgehaald en naar uw hotel gebracht.

De wereldberoemde watervallen van Iguazú zijn indrukwekkend. Het zijn de breedste watervallen ter wereld. Over een lengte van drie kilometer storten 270 grotere en kleine watervallen zich naar beneden. De ligging is al even spectaculair: midden in het tropisch regenwoud. Als u de watervallen op zijn best wilt ervaren, bezoekt u zowel de Argentijnse als de Braziliaanse kant. De stad Puerto Iguazú ligt aan de Argentijnse kant van de watervallen en vormt een perfecte uitvalsbasis om de watervallen te bezoeken. Er zijn veel hotels, restaurants en winkels.

 

Overnachting in Puerto Iguazú.

Inclusief privé transfer

Edelsteenmijn en Jezuïtische ruïne
Puerto Iguazú

Edelsteenmijn en Jezuïtische ruïne

U brengt een bezoek aan de edelsteenmijn Wanda en de ruïnes van het Jezuïtische klooster van San Ignacio. Met...

Trekking, abseilen en ziplinen
Puerto Iguazú

Trekking, abseilen en ziplinen

Na al de natuurpracht en het natuurgeweld toe aan een beetje actie? Ga met een truck naar de jungle net buiten...

Dag 2 Iguazú - Argentinië

Donderend geraas van vallend water

Foz-Iguazu-Argentijnse-kant-26(12) Foz-Iguazu-bewonderen-vanaf-het-water(12)

In een internationale groep maakt u een dagexcursie naar de Argentijnse kant van de watervallen. De Iguazú watervallen zijn een Nationaal Park. Niet alleen de watervallen, maar ook de jungle eromheen is indrukwekkend. Het donderend geraas van het water wordt vermengd met vogelgeluiden. Er is een ingenieus systeem van wandelpaden aangelegd. Er zijn trappen en vlonderpaden. U ziet de watervallen van alle kanten; dan weer op ooghoogte, dan kijkt u tegen de immense hoogte op om vervolgens op de watervallen neer te kijken. U kunt heel dicht bij de watervallen komen. Dan ervaart u nog meer met welke enorme hoeveelheden en met hoeveel kracht het water naar beneden stort. Grote kans om onderweg neusberen en vlinders te zien. Doe goede wandelschoenen aan, want u loopt hier zomaar een paar uur rond. U bezoekt het Upper en het Lower circuit en wij garanderen: u blijft fotograferen. Met een treintje gaat u naar de Devils Throat (Garganta del Diablo).

 

Overnachting in Puerto Iguazú.

Inclusief ontbijt, transport, Engelssprekende gids

Exclusief: entree

Dag 3 Iguazú - Brazilië

Watervallen in de jungle

Foz-Iguazu-Braziliaanse-kant-9(16)

Een excursie van een halve dag naar de Braziliaanse kant van de Iguazú watervallen. Evenals aan de Argentijnse zijde is er een Nationaal Park rond de watervallen gemaakt. Samen met de gids bezoekt u dit Foz do Iguaçu National Park. Er is een wandelpad van één kilometer waar vanaf u een goed uitzicht heeft op de 275 (!) watervallen. Omdat de meeste watervallen aan de Argentijnse kant liggen, heeft u juist vanaf de Braziliaanse kant een goed panoramisch overzicht.

Combineer deze excursie met een bezoek aan de immens grote Itaipu Dam of aan het vogelpark (geef het van tevoren aan ons door, als u één van beide combinaties wilt).

Puerto Iguazú is een tropische bestemming. Behalve het bezoeken van de watervallen, is dit ook een ideale plek om enkele dagen halverwege of aan het einde van uw reis te relaxen. De temperatuur is aangenaam, zeker in onze winter.

 

Overnachting in Puerto Iguazú.

Inclusief ontbijt, transport, Engelssprekende gids

Exclusief: entree

Dag 4 Vertrek vanaf Puerto Iguazú

Helaas, het bezoek aan één van de meest spectaculaire watervallen ter wereld is al weer voorbij. U wordt bij uw hotel opgehaald en naar de luchthaven gebracht.

 

Inclusief ontbijt, privé transfer

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën