1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Bouwsteen Kamperen bij Monument Valley

Een unieke ervaring: kamperen bij Monument Valley! U komt op plekken waar u normaal gesproken niet mag komen en valt in slaap onder een heldere sterrenhemel. Klinkt dit als muziek in uw oren? Even een nachtje geen elektriciteit en stromend water, maar genieten van leuke kampvuurverhalen vertelt door een echte Navajo. Leer meer over de Navajo-bevolking. Een aanrader om dit een nachtje mee te maken. Een leuke excursie geschikt voor elke leeftijd!

Verhalen rond het kampvuur
Leuk voor families
Incl. wandeling en jeeptour
Amerika-Los-Angeles-Hollywood-Lisanne
Lisanne
De geweldige landschappen in het westen, de grote steden als New York en San Francisco en de stranden van Florida laten mij terugkeren voor meer.
  • Van dag tot dag
  • Routekaart
  • Reis & prijsinfo
  • Offerte

Reis van dag tot dag: Kamperen bij Monument Valley

Dag 1      Aankomst Monument Valley

Dag 2      Vertrek Monument Valley

100% maat werk

Dag 1 Aankomst Monument Valley

Amerika-Monument-Valley-Kamperen-1 bfa52f5a-517f-4b8e-baee-8877b38eaebd

Monument Valley is een Navajo-reservaat, wat betekent dat het wordt beheerd door de Najavo-stam. Al generaties lang wonen en leven de Navajo’s in het gebied en eren de tradities van hun voorouders. Samen met een Navajo-gids maakt u een wandeling door dit bijzondere gebied. Hij leert u meer over de geschiedenis en tradities van de Navajo en neemt u mee naar plekken die normaal niet toegankelijk zijn voor bezoekers.

 

Na de wandeling is het tijd om de tenten op te zetten, het haardvuur aan te steken en te genieten van een traditioneel diner. Luister onder een heldere sterrenhemel naar de verhalen van de gids en duik niet te laat uw tent in, want er staat morgen een leuke excursie op het programma.

 

Overnachting bij Monument Valley.

Inclusief huurauto, wandeling, Engelssprekende Navajo-gids, kampeerspullen, diner, non-alcoholische drankjes

 

Dag 2 Vertrek Monument Valley

Jeepsafari tijdens zonsopkomst

Amerika-Monument-Valley-3 Amerika-Monument-Valley-Jeepsafari Amerika-Monument-Valley-Ontbijt

Vroeg op, want nog voor de zon opgaat vertrekt de jeep. U gaat maakt samen met de gids een jeeptour door het gebied en stopt bij een mooie plek voor de zonsopkomst. Langzaam komen de eerste zonnestralen op en wordt Monument Valley prachtig verlicht. Een bijzondere plek om hier de zonsopkomst mee te maken.

 

Na de jeeptour is het tijd voor het ontbijt, worden de spullen opgeruimd en reist u verder naar uw volgende bestemming. Wat dacht u van een bezoek aan Arches en Canyonlands National Park? Beide parken liggen in de omgeving van Moab waar u in glampingtenten kunt overnachten.

 

Inclusief huurauto, jeeptour, Engelssprekende Navajo-gids, ontbijt, non-alcoholische drankjes

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën