1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Bouwsteen Paradijselijke eilanden

Voor de kust van Fort Myers liggen de tropische parels Sanibel en Captiva Island. Hier vindt u mangrovebossen, witte zandstranden en vooral veel rust. De eilanden zijn door middel van bruggen verbonden met het vasteland. Kenmerkend zijn de gekleurde houten huizen en tropische bloemen verspreid over de eilanden, werkelijk een lust voor het oog! Tijd om te relaxen!

Lange, hagelwitte stranden
Indrukwekkend natuurpark
Wandelen en fietsen
Verenigde-Staten-Maine-Bar-Harbor
Anne
De Verenigde Staten is mijn favoriete bestemming vanwege de reismogelijkheden, variërend van Florida tot het zuidwesten, New England en de Deep South.
Noord-Amerika-zuidwest-Arches-National-Park_2_608006
Janine
Amerika heeft mijn hart gestolen vanwege de nationale parken die ik heb bezocht met een camper, zoals Zion, Bryce Canyon, Page, Moab & de Grand Canyon
Miami-beach-fietstour--6d21626b_1_621599
Lara
Amerika is een geweldige ervaring; ik heb hier een jaar gewoond en adviseer u graag bij het plannen van uw reis naar Amerika.
Amerika-New-York-Lisanne_1_582039
Lisanne
De geweldige landschappen in het westen, de grote steden als New York en San fransisco en de stranden van FLorida laten mij telkens terugkeren

Reis van dag tot dag: Paradijselijke eilanden

Dag 1      Aankomst Captiva Island

Dag 2      Captiva Island

Dag 3      Vertrek Captiva Island

100% maat werk

Dag 1 Aankomst Sanibel en Captiva Island

Amerika-Florida-Fort-Myers-Zonsondergang

Voor de kust van Fort Myers liggen de tropische parels Sanibel en Captiva Island. Hier vindt u mangrovebossen, witte zandstranden en vooral veel rust. De eilanden zijn door middel van bruggen verbonden met het vasteland. U kunt vanuit Miami via de Everglades rijden of bijvoorbeeld vanuit St. Pete Beach of Orlando. Kenmerkend van deze paradijselijke (schier)eilanden zijn de gekleurde houten huizen en tropische bloemen verspreid over de eilanden, werkelijk een lust voor het oog! Doordat de bebouwing op de eilanden niet boven de hoogste palmbomen uit mag komen, blijft de unieke en natuurlijke sfeer goed bewaard.

 

Overnachting op Captiva Island.

Inclusief huurauto

Dag 2 Sanibel en Captiva Island

Amerika-Fort-Myers-Beach Amerika-Fort-Myers-Schelpen Amerika-Fort-Myers-Haven_1_518403

Ga zeker eens wandelen, fietsen of kajakken door het J.N. Ding Darling National Wild Refuge op Sanibel Island. In dit indrukwekkende natuurpark leven ruim 200 volgelsoorten, tientallen reptielen en andere diersoorten zoals zeekoeien, roggen en dolfijnen. Vanuit Captiva Island is het ook een aanrader om het Cayo Costa State Park te bezoeken. Voor natuur- en rustliefhebbers is dit kleine, onbewoonde eilandje een waar paradijs. Kilometerslang zandstrand en mangrovebossen zorgen ervoor dat dit ongerepte eiland favoriet is bij veel vogelsoorten. Wees niet verbaasd als er tijdens de boottocht dolfijnen opspringen of als u een nieuwsgierige zeekoe spot.

 

Overnachting op Captiva Island.

Inclusief huurauto

Dag 3 Vertrek Sanibel en Captiva Island

Vandaag verlaat u de paradijselijke eilanden. U kunt naar de internationale luchthaven van Fort Myers rijden of verder reizen naar bijvoorbeeld de Florida Keys. Een andere bouwsteen die mooi aansluit op deze reis is “Snorkelen en hagelwitte stranden”.

 

Inclusief huurauto

 

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën