1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Bouwsteen Historische oostkust van Florida

De minder toeristische oostkust van Florida heeft veel te bieden! Mooie stranden met natuurlijke duinen, de mogelijkheid om te golfsurfen en natuurlijk de rijke geschiedenis. West Palm Beach wordt niet voor niets het St. Tropez van Florida genoemd. De luxe jachten en grote huizen in Toscaanse stijl geven deze plaats een luxe en tropische uitstraling. Ook St. Augustine is een bezoek meer dan waard! Deze kustplaats heeft een prachtige, historische uitstraling. U gaat echt even terug in de tijd.  

Minder toeristische oostkust
Het “St. Tropez” van Florida
Nederzetting St. Augustine!
Verenigde-Staten-Maine-Bar-Harbor
Anne
De Verenigde Staten is mijn favoriete bestemming vanwege de reismogelijkheden, variërend van Florida tot het zuidwesten, New England en de Deep South.
Noord-Amerika-zuidwest-Arches-National-Park_2_608006
Janine
Amerika heeft mijn hart gestolen vanwege de nationale parken die ik heb bezocht met een camper, zoals Zion, Bryce Canyon, Page, Moab & de Grand Canyon
Miami-beach-fietstour--6d21626b_1_621599
Lara
Amerika is een geweldige ervaring; ik heb hier een jaar gewoond en adviseer u graag bij het plannen van uw reis naar Amerika.
Amerika-New-York-Lisanne_1_582039
Lisanne
De geweldige landschappen in het westen, de grote steden als New York en San fransisco en de stranden van FLorida laten mij telkens terugkeren

Reis van dag tot dag: Historische oostkust van Florida

Dag 1      Aankomst West Palm Beach

Dag 2      West Palm Beach – St. Augustine

Dag 3      St. Augustine

Dag 4      Vertrek St. Augustine

100% maat werk

Dag 1 Aankomst West Palm Beach

Amerika-West-Palm-Beach

U komt aan in West Palm Beach, dit kan zijn vanuit Miami of bijvoorbeeld de Florida Keys. West Palm Beach wordt niet voor niets het St. Tropez van Florida genoemd. De luxe jachten en grote huizen in Toscaanse stijl geven deze plaats een luxe en tropische uitstraling. West Palm Beach heeft een sfeervol centrum met smalle straatjes, palmbomen en prachtige gebouwen. Een uitstekende manier om West Palm Beach te verkennen is per fiets. Sla een bezoek aan het “Breakers Hotel” niet over. Dit is een landmark (monument) uit 1896, gebouwd in renaissancestijl door Henry Flagler. Het hotel heeft een indrukwekkende uitstraling met een oprijlaan omzoomd door palmbomen, een enorme fontein voor de deur en een chique hotellobby. Uiteraard beschikt West Palm Beach ook over een breed zandstrand waar u echt even tot rust kunt komen.

 

Overnachting in West Palm Beach.

Inclusief huurauto

Dag 2 West Palm Beach – St. Augustine

Ca. 410 km / 4,5 uur

Vandaag rijdt u langs de kust richting het noorden. Voor ruimtevaartliefhebbers raden we aan om onderweg naar het Kennedy Space Center te gaan, erg leuk en leerzaam voor alle leeftijden! St. Augustine is de oudste nederzetting van de Verenigde Staten. Al in 1513 zette de Spaanse ontdekkingsreiziger Juan Ponce de León hier voet aan wal. Deze historische achtergrond ziet u terug in het straatbeeld van vandaag de dag. Autovrije, geplaveide straten met imposante gebouwen en houten huizen met veranda’s, u gaat echt even terug in de tijd. Met een paardenkoets kunt u zich langs de bezienswaardigheden van het Historic District laten rijden.

 

Overnachting in St. Augustine Beach.

Inclusief huurauto

Entree Kennedy Space Center
Cocoa Beach

Entree Kennedy Space Center

Met dit ticket heeft u één dag toegang tot het Kennedy Space Center. Leer alles over de ruimtevaart en kom op...

Dag 3 St. Augustine

Amerika-St-Augustine-Fort Amerika-St-Augustine-Kerk Amerika-St-Augustine-Oldest-Museum

Een hele dag om het historische centrum van St. Augustine verder te verkennen. Zin om een duik te nemen of uit te waaien op het strand? Ga dan naar het nabijgelegen St. Augustine Beach. Het Ocean Hammock Park, gelegen aan het strand, is een broedgebied van zeeschildpadden. Door het park lopen paden en u kunt hier heerlijk picknicken in de natuur.

 

Overnachting in St. Augustine Beach.

Inclusief huurauto

Dag 4 Vertrek St. Augustine

Vandaag verlaat u St. Augustine. U kunt richting het noorden gaan en de historische kustplaatsen Savannah en Charleston bezoeken. Een andere bouwsteen die mooi aansluit op deze reis is “Snorkelen en hagelwitte stranden”.

 

Inclusief huurauto

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën