1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Bouwsteen Bruisend Kaapstad

Het bruisende Kaapstad heeft zoveel te bieden. Natuurlijk hoort een bezoek aan de Tafelberg en het Robbeneiland in uw bezoek, maar er zijn nog zoveel leuke uitstapjes. U gaat op stap met een local en maakt kennis met het culinaire Kaapstad. Maar wat dacht u van Kaap de Goede Hoop en Boulders Beach? We regelen graag een huurauto voor u.

Leer meer over de apartheid
Op stap met een local
Tip: bezoek Robbeneiland
Eva-Madikwe-Game-Reserve(9)
Eva
Zuid-Afrika is een veelzijdig land dat je absoluut moet bezoeken vanwege het bruisende Kaapstad, spannende safari’s en prachtige kustlijnen.
Zuid-Afrika-Marakele-NP-Caroline_6_620038
Caroline
Tijdens een inspectiereis naar Zuid-Afrika is mijn liefde voor Afrika ontstaan. Het prachtige landschap, de mensen, de geuren en het heerlijke eten.
Een mooie klim op de zandduinen van Namibië
Ingrid
Wat ben ik verliefd op Afrika. Elk land heeft iets unieks. Ik adviseer u graag voor een droomreis naar Afrika.

Reis van dag tot dag: Bruisend Kaapstad

Dag 1  Aankomst Kaapstad

Dag 2  Kaapstad

Dag 3  Kaapstad

Dag 4  Vertrek Kaapstad

100% maat werk

Dag 1 Aankomst Kaapstad

Kaapstad-Muizenberg-1 Kaapstad-The-Waterfront-1_1_448391 Zuid-Afrika-Kaapstad-Westkust-en-Gordon-s-Bay-6

Welkom in het bruisende Kaapstad! Uw chauffeur wacht u op de luchthaven op en brengt u naar uw hotel in Kaapstad.

 

Informatie Kaapstad:

Op Greenmarket Square vindt u de toeristische markt. Als u een souvenir voor thuis wilt kopen, slaagt u hier gegarandeerd. Het hart van Kaapstad is op Long Street. Struin langs de kledingetalages, drink een glaasje wijn onder een Victoriaans balkon en geniet van Afrikaanse livemuziek in het bekende restaurant: Mama Africa. Meer op zoek naar hippere bars en boetieks? Breng dan een bezoek aan Kloof Street, een mengelmoes van gezelligheid.

 

Overnachting in Kaapstad.

Inclusief transfer

Dag 2 Kaapstad

Cultuur is in Kaapstad gemakkelijk met natuur te combineren. De berg Lion's Head biedt een prachtig uitzicht over Kaapstad en de Tafelberg, een geliefde plek voor een zonsondergangpicknick (sundowner). Met een stevige wandeling kunt u de markante Tafelberg zelf beklimmen. Liever niet wandelen? Pak dan de kabelbaan naar boven. Zo kan iedereen genieten van het uitzicht over de stad en de baai. De Tafelberg is drie kilometer lang en behoort tot de oudste bergen ter wereld. Alleen al de weg er naartoe is het waard. Aan de voet van de bergketen liggen de Kirstenbosch Botanical Gardens, een kleurrijk geheel van meer dan negenduizend inheemse Zuid-Afrikaanse bloemen en planten. Natuurlijk vindt u hier ook de protea: de nationale bloem van Zuid-Afrika. Vergeet u vooral niet over de 'boomslang' te wandelen, een 130 meter lange houten loopbrug dat zich een weg kronkelt hoog tussen dichtbegroeide boomtoppen.

 

Overnachting in Kaapstad.

Inclusief ontbijt

Bezoek Robbeneiland
Kaapstad

Bezoek Robbeneiland

U gaat op eigen gelegenheid naar het Victoria and Alfred Waterfront. Hier kunt u de boot nemen naar het...

Op de fiets door een township
Kaapstad

Op de fiets door een township

Fietsen zit ons Nederlanders in het bloed, nietwaar? U wordt ’s morgens bij uw hotel opgehaald en naar...

Dag 3 Kaapstad

Kaapstad-Foodtour-flensje c1e2f6c7-bbb4-4efb-887d-d8e458c3849a

We hopen dat u de afgelopen dagen heeft genoten van het eten in Kaapstad. Vandaag gaat u namelijk samen met een lokale gids lokale gerechtjes proeven. Langs verborgen, ambachtelijke winkeltjes en eethuizen worden uw smaakpapillen geopend. Voor ons de leukste en beste manier om de culinaire plekjes van Kaapstad te ontdekken. Zuid-Afrikaanse geschiedenis en cultuur komen samen in alle geuren en smaken van de regenboognatie. Op uw wandeling door straten met klinkende namen als Bree, Loop, Shortmarket, Long en Waal en langs de pastelkleurige huizen van Bokaap, proeft u traditionele gerechtjes en tongstrelende hapjes bij kleine kraampjes, in gastronomische winkeltjes, bij mensen thuis en drinkt u eerlijk gebrande koffie in koffiebarretjes. De ene keer bent u in een hip eettentje, de andere keer schuift u doodgewoon aan, aan een gedekt tafeltje op straat. Wat dacht u van een proeverij in een kunstgalerie? Alles kan.

 

Overnachting in Kaapstad.

Inclusief ontbijt, Eat like a local-excursie

Dag 4 Vertrek Kaapstad

Wandel nog even door de stad en reis daarna verder naar uw volgende bestemming. Een van de mooiste routes is dichtbij; de Tuinroute. Langs de Kaapse wijnlanden naar het strand van Umhlanga.

 

Inclusief ontbijt

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën