1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Bouwsteen Amakhala Game Reserve

Grote kans dat u de Big 5 spot! Prachtige vallei, graslanden en veel wild vindt u in het malariavrije Amakhala Wildreservaat. Elke dag staat er een safari op de planning. U stapt in een open jeep en met de verrekijker in de hand spot u de meest bijzondere dieren. Het is genieten met een hoofdletter G!

Met een gids op safari
Spot de big 5
Ontzorgt op reis
Eva-Madikwe-Game-Reserve(9)
Eva
Zuid-Afrika is een veelzijdig land dat je absoluut moet bezoeken vanwege het bruisende Kaapstad, spannende safari’s en prachtige kustlijnen.
Zuid-Afrika-Marakele-NP-Caroline_6_620038
Caroline
Tijdens een inspectiereis naar Zuid-Afrika is mijn liefde voor Afrika ontstaan. Het prachtige landschap, de mensen, de geuren en het heerlijke eten.
Een mooie klim op de zandduinen van Namibië
Ingrid
Wat ben ik verliefd op Afrika. Elk land heeft iets unieks. Ik adviseer u graag voor een droomreis naar Afrika.

Reis van dag tot dag: Amakhala Game Reserve

Dag 1  Aankomst Amakhala Game Reserve
Dag 2  Amakhala Game Reserve
Dag 3  Vertrek Amakhala Game Reserve

100% maat werk

Dag 1 Aankomst Amakhala Game Reserve

a614c72d-0a9d-43b1-99fc-07a2aacbffbb 989b0729-5eb0-4ac0-800c-ac5415bda382

Vanaf de luchthaven van Port Elizabeth wordt u naar uw verblijf in Amakhala Wildreservaat gebracht. Prachtige valleien en graslanden zijn een uitstekend verblijf voor de Big Five. Aanraders zijn een riviercruise en natuurlijk een safaritocht in een open jeep. Uw ranger spot als eerste het wild en u heeft kans om de Big Five in één dag te zien.

 

Overnachten kan in eenvoudige kampen tot luxe lodges; in huisjes, safaritenten, voormalige stallen, guesthouses en heuse villa's. Heel bijzonder is Quatermains, hier hangt een authentieke 'Out of Africa' sfeer. Of verblijft u liever in het koloniale huis uit 1908 bij Leeuwenbosch Country House? Kleinschalig en luxe zijn de romantische safaritenten van Hillsnek Safari Camp: hier overtreft u uw stoutste dromen: een douche in de buitenlucht met uitzicht op de vallei lijkt wel een scène uit een film.

 

Overnachting in Amakhala Game Reserve.

Inclusief transfer, lunch, diner, gamedrive

Dag 2 Amakhala Game Reserve

Amakhala-Giraf Amakhala-Jeepsafari Amakhala-Paardrijden

Uw dag kan niet beter beginnen als met een safari. Het speuren naar wilde dieren biedt geen garanties, maar de kans is groot dat u impala's, zebra's, kudu's, elanden en hartebeesten zult treffen. Het zijn immers graag geziene grazers op de groene vlaktes van Amakhala. Na de gamedrive wacht u een uitgebreid ontbijt en kunt u tot in de middag genieten van het comfort van uw lodge. Ontspannen bij het zwembad, luieren op uw veranda en genieten van het uitzicht op de bush.

 

In de namiddag verzamelen alle gasten zich op het panoramadek en even later speurt u wederom kriskras door de bush en over de vlaktes naar wild. Ongetwijfeld kruisen deze keer andere beesten uw pad. Geen enkele safari is immers hetzelfde. Met een zoeklicht in het donker herkent uw ranger feilloos de nachtdieren in het wildreservaat.

 

Overnachting in Amakhala Game Reserve.

Inclusief ontbijt, lunch, diner, 2x gamedrive

Dag 3 Vertrek Amakhala Game Reserve

Nog een laatste kans om een blik te werpen op het wild in Amakhala Wildreservaat. Daarna wordt u naar de luchthaven van Port Elizabeth gebracht. Verleng uw reis met nog meer safari in het Krugerpark of reis af naar de Kaapse wijnlanden.

 

Inclusief ontbijt, gamedrive, transfer

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Lees Sharon haar ervaring in het Amakhala reservaat: