1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Bouwsteen Actief in de natuur buiten Chiang Mai

Buiten de stad Chiang Mai bevindt zich dit leuke boutique-homestay. U wordt vriendelijk en gastvrij ontvangen en naar uw onderkomen, één van de teakhouten bungalows, gebracht. Tijdens een fietstocht leert u de dorpjes in de omgeving, het lokale leven en de groene, vlakke vallei goed kennen. Ook leert u in deze bouwsteen de kneepjes van de Thaise gerechten. Een bijzonder leuk verblijf!

Fietsen buiten Chiang Mai
Slapen in Thaise bungalow
Ook leuk voor families
Afrika-Rwanda-theevelden_1_613677
Natalie
Al meerdere keren Thailand mogen bezoeken en het land blijft mij verrassen met haar kleuren & geuren en de vriendelijke bevolking.
Reizen-overal-natuur
Evelyn
Reizen door Thailand is enorm afwisselend en inspirerend, het hele jaar door. Of je nu houdt van cultuur of natuur, het is hier allemaal te vinden.
Europa-italie-collega-Wendy_3_610849
Wendy
Thailand is een bestemming die absoluut het ontdekken waard is, vanwege de stranden, tempels, de smaakvolle keuken en gastvrije lokale bevolking

Van dag tot dag: Actief in de natuur buiten Chiang

Dag 1      Chiang Mai - Little Village

Dag 2      Little Village

Dag 3      Little Village - Chiang Mai

100% maat werk

Dag 1 Chiang Mai - Little Village

Chiang-Mai-Little-Village

Vanuit Chiang Mai rijdt u naar dit kleine paradijsje. U slaapt vanavond in een bungalow op palen, ongeveer 2 meter boven de grond. De bungalows zijn gebouwd van gerecycled teakhout volgens de traditionele Thaise bouwstijl. Vanaf uw balkon kijkt u uit over de groene tuin en het zwembad.

 

Relax in uw eigen hangmat terwijl u geniet van de omgeving of ontdek de buurt. Met een gedetailleerde routebeschrijving, een eenvoudige fietsroute, gaat u op pad. Het is een gevarieerde route langs dorpen, rijstvelden en de 'Grand Canyon' van Chiang Mai. Krijgt u niet genoeg van de omgeving, fiets dan door naar de Doi Kham-heuvel. Boven op deze heuvel staat een tempel met een wit Boeddhabeeld. Het is een behoorlijke klim, maar het uitzicht maakt dit meer dan goed!

 

Overnachting in Little Village.

Inclusief transfer en fietsen

Dag 2 Little Village

menseninrijstveld(8) IMG_0842(8)

Vandaag gaat u het echte plattelandsleven van Thailand beleven. U doet dit per fiets. De route begint bij uw resort en gaat langs knusse dorpjes met huizen op houten palen en langs rijstvelden en andere gewassen. Onderweg wordt er hartelijk naar u gezwaaid. Kijkt u ook niet vreemd op als er ineens een waterbuffel oversteekt. Onderweg stopt u bij een rijstveld en leert u meer over de rijstteelt. U mag ook zelf de handen uit de mouwen steken, als u dit wilt natuurlijk. Rond lunchtijd bent u weer terug bij de homestay.

 

In de middag leert u de kneepjes van de Thaise keuken. Maar eerst naar de lokale markt om de ingrediënten hiervoor in te slaan. Op de markt vindt u verschillende soorten groenten en heerlijk ruikende kruiden. Hierna terug naar uw verblijf voor de kookcursus. De kok legt u uit hoe u de meest smakelijke gerechten zelf maakt. En uiteraard schuift u aan tafel om uw eigen kookkunsten te proeven.

 

Overnachting in Little Village.

Inclusief ontbijt, fietstocht en kookcursus

Dag 3 Little Village - Chiang Mai

Vandaag neemt u afscheid van uw verblijf in de homestay. U wordt terug naar Chiang Mai gebracht.

 

Inclusief ontbijt

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën