1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

KLM

Al bijna 100 jaar lang is KLM een pionier in de luchtvaartindustrie en de oudste luchtvaartmaatschappij die nog onder haar oorspronkelijke naam opereert. De geschiedenis van KLM is er een van dromen, pionieren en verbinden. KLM biedt jou momenten die je bijblijven. De eerste vlucht met de KLM naar Indonesië werd in oktober 1924 uitgevoerd. In het jaar 1929 werd de lijndienst tussen Nederland en Indonesië geopend. Naast de bestemmingen Jakarta en Bali in Indonesië vliegt de KLM rechtstreeks naar meer dan 160 bestemmingen waaronder Kuala Lumpur, Singapore, Tokyo en Osaka in Azië, Johannesburg, Kaapstad, Windhoek en Kilimanjaro in Afrika en San José, Lima en Buenos Aires in Latijns Amerika.

 

Reisklassen

Of u nu kiest voor de hoge standaard van de Economy Class, de extra beenruimte in Economy Comfort of voor de persoonlijke service in Business Class, KLM zorgt er voor dat u in elke klasse kunt genieten van een inspirerende reis.

 

Inchecken Schiphol

Het inchecken van de KLM-vluchten op Schiphol vindt plaats in vertrekhal 2. Daarnaast kunt u vanaf 30 uur tot 1 uur voor vertrekt online inchecken voor uw vlucht. U hoeft dan alleen nog uw ruimbagage af te geven bij een bagageafgiftepunt.

 

Entertainment tijdens de vlucht

Met meer dan 1000 uur aan interactief entertainment vliegt de reis voorbij. Vanaf het moment dat u gaat zitten tot het moment dat u uitstapt, kunt u op alle intercontinentale KLM-vluchten genieten van films, televisieprogramma’s, muziek en spelletjes, in diverse talen.

 

Duurzaamheid

Als grote speler in de luchtvaart heeft KLM natuurlijk een maatschappelijke verantwoordelijkheid. KLM werkt dan ook hard om de impact op het milieu zoveel mogelijk te beperken. Dat blijkt uit het feit dat KLM in hun sector samen met Air France, op de tweede positie van de Dow Jones Sustainability Index staat. Dit is de belangrijkste internationale index die prestaties van ondernemingen op het gebied van duurzame ontwikkeling weergeeft. Het is voor het 14de jaar op rij dat Air France-KLM in de top 3 staat.