1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Garuda

Service

Garuda vliegt behalve op dinsdag elke dag van Amsterdam naar Jakarta. Deze vlucht is non-stop. Deze non-stop vlucht brent u het snelste in Jakarta, binnen 14uur. Op dinsdag, vrijdag en zondag wordt er non-stop gevlogen van Jakarta naar Amsterdam  maar op woensdag, donderdag en zaterdag wordt op de terugweg  een tankstop gemaakt in Singapore.

 

Service en maaltijden Garuda Indonesia

Het interieur en de crew hebben een metamorfose ondergaan. De stoelen zijn uitgerust met een LCD touchscreen televisie. De stoelen in de vernieuwde Business Class kunnen helemaal plat, zodat u extra comfortabel kunt reizen. Garuda Indonesia is nu reeds 2 jaar een vijfsterren luchtvaartmaatschappij.

 

Aan de maaltijden wordt veel zorg besteed. De catering wordt verzorgd door een Cuisine Manager met ervaring in vijfsterren restaurants. Er worden uitstekende Indonesische, Westerse of Aziatische maaltijden geserveerd. Op aanvraag kunt u een aangepaste maaltijd geserveerd krijgen, zoals bijvoorbeeld een vegetarische maaltijd of een kindermaaltijd.

 

Jakarta Soekarno-Hatta airport

Jakarta Soekarno-Hatta Airport is de belangrijkste toegangspoort naar Indonesië en dient als luchthaven voor Jakarta en doorgaande binnenlandse vluchten naar de rest van het land. Het is een rustige luchthaven die gebouwd is in de traditionele Indonesische stijl, 20 km ten westen van de hoofdstad Jakarta. Per bus duurt de reis naar de stad tussen 45 minuten en een uur.

 

Bagage Garuda Indonesia

Voor de Economy Class mag er 30 kg vrij worden ingecheckt. Is uw bagage bij het inchecken te zwaar dan betaalt u per kilo een extra bedrag. U mag één stuks handbagage mee aan boord nemen per persoon. De maximale afmetingen zijn 56x36x23 cm en het maximale gewicht is 7 kg. U mag daarnaast een beautycase of laptop meenemen. Baby’s die geen eigen stoel hebben mogen 10 kg vrij inchecken. Tevens kunt u  1 volledig inklapbare buggy, draagmand of autozitje als hand- of ruimbagage meenemen.

 

Voor de Business Class mag u 40 kg vrij worden ingecheckt. Voor de binnenlandse vluchten met Garuda Indonesia mag u 20 kilo voor Economy Class en 30 kilo voor Business class meenemen. Mocht u uw binnenlandse tickets in combinatie kopen met het intercontale ticket op Garuda, kunt u dezelfde bagage vrijdom aanhouden als het intercontinentale ticket.

 

Inchecken Schiphol

Het inchecken van de Garuda Indonesia vluchten op Schiphol vindt plaats in vertrekhal 3.

 

Baby’s en kinderen bij Garuda Indonesia

Garuda Indonesia hanteert een korting van 90% voor baby’s tot twee jaar. Er is dan geen stoel voor de baby gereserveerd. Wij kunnen wel een babywiegje voor baby’s aanvragen. De baby mag niet langer zijn dan 65 centimeter en niet meer wegen dan 9 kilo. Er is babyvoeding aan boord. Voor kinderen van twee tot twaalf jaar geldt een korting van 25%. U kunt van tevoren een kindermaaltijd aanvragen.

 

Roken aan boord

Alle Garuda Indonesia vluchten zijn niet-roken vluchten.

 

Herbevestigen van de vluchten

U hoeft uw vluchten met Garuda Indonesia niet te herbevestigen.

 

Lees meer over vliegtickets Indonesië.