1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Emirates

Emirates is één van de snelst groeiende luchtvaartmaatschappij van de wereld en heeft meer dan 300 awards voor service gekregen sinds de oprichting in 1985. Emirates is een luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten (VAE). Thuishaven is de internationale luchthaven van Dubai. Zij vliegen o.a. non-stop vanaf Amsterdam en Düsseldorf en naar bijna 120 verschillende bestemmingen in Europa, het Midden Oosten, het Verre Oosten, Afrika, Azië, Australië en Noord Amerika.

 

Service en maaltijden Emirates

Wanneer u vliegt met Emirates kunt u genieten van de geweldige service aan boord van het vliegtuig. Zo heeft iedere Economy Class stoel op de vluchten haar eigen tv schermpje. Er kan een keuze gemaakt worden uit de laatste films, series en sportkanalen. Tevens beschikt Emirates over een kinderkanaal en speciale headsets voor kleine kinderen. In de Boeing 777 en Airbus A330 kunt u zelfs op uw beeldscherm het opstijgen en dalen vanuit het oogpunt van de piloot bekijken! 

Tijdens sommige van Emirates vluchten kunt u kiezen uit 18 spannende en uitdagende interactieve spelletjes voor alle leeftijden. Bijvoorbeeld: Vier op een rij, Backgammon en Tetrix. U heeft op deze vluchten zelfs de mogelijkheid om een potje te schaken tegen één van uw mede reiziger aan boord van het vliegtuig.

Op aanvraag kunt u een aangepaste maaltijd geserveerd krijgen, zoals bijvoorbeeld een vegetarische maaltijd. Voor kinderen en baby’s zijn er ook speciale maaltijden.

 

Bagage Emirates

Voor de Economy Class mag er 30 kg gratis worden ingecheckt. Is uw bagage bij het inchecken te zwaar dan betaalt u per kilo een extra bedrag, dit kan behoorlijk oplopen. U mag één stuks handbagage mee aan boord nemen per persoon. De handbagage mag niet zwaarder zijn dan 7 kilo en de toegestane afmetingen zijn 55x38x20 cm.

 

Inchecken Schiphol

Het inchecken van de Emirates vluchten op Schiphol vindt plaats in vertrekhal 3.

 

Baby’s en kinderen bij Emirates

Emirates hanteert een korting van 90% voor baby’s tot twee jaar. Er is dan geen stoel voor de baby gereserveerd. Voor kinderen van twee tot twaalf jaar geldt een korting van 25%. U kunt van tevoren een kindermaaltijd aanvragen.

 

Roken aan boord bij Emirates

Alle Emirates vluchten zijn niet-roken vluchten.

 

Herbevestigen van de vluchten

U hoeft uw vluchten met Emirates niet te herbevestigen.

Emirates33 Emirates22 Emirates2