1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Cathay Pacific

Cathay Pacific is een Chinese Luchtvaartmaatschappij met als thuishaven Hong Kong. Cathay Pacific vliegt dagelijks non-stop van Amsterdam naar Hong Kong. Vanaf Hong Kong kunt u verder reizen naar uw eindbestemming in Azië. De vloot van Cathay Pacific is één van de jongste en modernste ter wereld, tevens wordt Cathay Pacific gerekend tot de top 3 van beste maatschappijen ter wereld. Gemiddeld zijn de passagierstoestellen slechts 7 jaar oud. Hierdoor beschikt Cathay Pacific over de meest geavanceerde toestellen, waarmee zij kunnen voldoen aan de wensen en behoeften van vele passagiers over de hele wereld.

 

Service en maaltijden Cathay Pacific

De service aan boord is van een hoog niveau. Zo heeft iedere Economy Class stoel op de vluchten naar Hong Kong haar eigen personal entertainment programma (eigen schermpje in de stoel voor u). U kunt ook kiezen voor de Premium Economy Class; u geniet dan van meer beenruimte en u kunt met uw stoel 20 cm verder achterover leunen.
Aan de maaltijden wordt veel zorg besteed. Er worden uitstekende Chinese maaltijden geserveerd. Op aanvraag kunt u een aangepaste maaltijd geserveerd krijgen, zoals bijvoorbeeld een vegetarische maaltijd of een kindermaaltijd.

 

Stopover in Hong Kong met Cathay Pacific

Een stopover is een goede mogelijkheid om een stad te leren kennen. Hong Kong leent zich uitstekend voor een stopover van een á twee nachten. Er is veel te zien en te doen.

 

Bagage Cathay Pacific

Voor de Economy Class mag er 30 kg (voor tickets oorspronkelijk uitgegeven op of na 15 september 2016) en 20 kg

(voor tickets oorspronkelijk uitgegeven voor 15 september 2016) gratis worden ingecheckt. Is uw bagage bij het inchecken te zwaar dan betaalt u per kilo een extra bedrag, dit kan behoorlijk oplopen. U mag één stuks handbagage mee aan boord nemen per persoon. De handbagage mag, afhankelijk van de klasse waarin gevlogen wordt, 7 kg voor Economy en Premium Economy Class, 10 kg voor Businessclass en 15 kg voor First Class wegen. De maximale afmetingen zijn 56x36x23 cm.

 

Inchecken Schiphol

Het inchecken van de Cathay Pacific vluchten op Schiphol vindt plaats in vertrekhal 3. Deze balie is 3 uur voor vertrek geopend.

 

Baby’s en kinderen bij Cathay Pacific

Cathay Pacific hanteert een korting van 90% voor baby’s tot twee jaar. Er is dan geen stoel voor de baby gereserveerd. Wij kunnen wel een babywiegje voor baby’s tot 12 maanden aanvragen. Er is babyvoeding en luiers aan boord. Voor kinderen van twee tot twaalf jaar geldt een korting van 25%. U kunt van tevoren een kindermaaltijd aanvragen.

 

Roken aan boord bij Cathay Pacific

Alle Cathay Pacific vluchten zijn niet-roken vluchten.

 

Herbevestigen van de vluchten

U hoeft uw vluchten met Cathay Pacific niet te herbevestigen.

FLE_7ER_C062Y15_E0 INF_YCL_C098Y14_E0 INF_YCL_C188Y15_011220