1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Bouwsteen Fly-in naar Sossusvlei

Geen zin om zelf auto te rijden of in korte tijd meerdere plekken bezoeken? Dan is een fly-in de ideale mogelijkheid om Namibië te ontdekken. Met een klein vliegtuigje vertrekt u uit Windhoek naar de beroemde Sossusvlei vanwaar u in de verte de rode zandduinen al ziet herrijzen in het landschap, een prachtig gezicht.

’s Ochtends vroeg betreedt u als een van de eerste de hoge zandduinen vanwaar u geniet van een schitterende zonsopkomst. Deze oudste woestijn op aarde biedt een rijk flora- en faunaleven.

Klein vliegtuig
Weergaloos uitzicht
Hoogste zandduinen ter wereld
Een mooie klim op de zandduinen van Namibië
Ingrid
Wat ben ik verliefd op Afrika. Elk land heeft iets unieks. Ik adviseer u graag voor een droomreis naar Afrika.
Eva-Namibie-Sossusvlei
Eva
Een bezoek aan Namibië mag niet ontbreken vanwege de unieke wilde dieren, woestijnlandschappen en de zandduinen van de Sossusvlei.
100% maat werk

Van dag tot dag: Fly-in naar Sossulvlei

Dag 1 Windhoek

Een heerlijke ontspannen middag in Windhoek. Maak zelf een stadswandeling door het centrum of nog beter reserveer een excursie met gids die u alle wetenswaardigheden van de stad vertelt. U bezoekt niet alleen de Christuskirche en Klein Windhoek, maar ook het grootste township van Namibië: Katutura met haar lokale markt. Sluit de dag af met een koude glas Windhoek Lager in de misschien wel de meeste bekende bar van Namibië: Joe’s Beer House.

 

Overnachting in Windhoek

Inclusief ontbijt

Dag 2 Windhoek - Sossusvlei

U wordt naar de luchthaven Eros gebracht waar de piloot al staat te wachten. De motoren draaien en er wordt koers gezet in zuidwestelijke richting. Het uitzicht is prachtig wanneer de rode zandduinen van Sossusvlei in zicht komen. In de middag kunt u vanuit de lodge (tegen betaling) excursies maken. Denk aan een natuurtocht op een quadbike of na het diner een interessante uitleg over het sterrenstelsel.

 

Overnachting in Sossusvlei

Inclusief ontbijt, transfer, vlucht en diner

Dag 3 Sossusvlei en Sesriem Canyon

De wekker gaat vroeg vandaag want de beste tijd om de spectaculaire rode zandduinen te bewonderen zijn tijdens zonsopkomst. In een voertuig wordt u naar de duinen gereden waar u als een van de eerste naar boven loopt. De zon komt langzaam op en het is volop genieten van de kleurschakering van diep rood naar abrikoos en paars……..werkelijk adembenemend. Daarna is het tijd om de Deadvlei te bezoeken, waar u rondwandelt alvorens u naar Sesriem Canyon rijdt. Hier maakt u een uw wandeling en ziet u de verschillende sedimentaire rotslagen, een terugblik in de tijd. Ook ziet u dan bomen en planten die in het ravijn groeien. Daarna keert u terug naar de lodge, waar de middag ter vrije besteding is.

 

Overnachting in Sossusvlei.

Inclusief ontbijt, excursie en diner

Dag 4 Sossusvlei - Windhoek

Na een lekker ontbijt wordt u teruggebracht naar de airstrip voor uw vlucht naar Windhoek waar de fly-in eindigt.

 

Inclusief ontbijt en vlucht

 

Einde van een heerlijke tijd bij Sossusvlei!

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën