1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Bouwsteen Luxueus strandverblijf Mentawai

Als u op zoek bent naar een betoverende plek om uw rondreis af te sluiten, kijk dan niet verder. Na het ontbijt volgt u een yogales, dan ontspannen met een drankje aan het zwembad, lunchen, zwemmen en misschien een surfles en dan is het alweer tijd voor het diner. Toch liever meer actie? Vanuit het resort worden ook wandelingen en andere activiteiten georganiseerd.

Luxe verblijf aan het strand
Een waar surfparadijs
Verblijf op all-inclusive basis
Indonesie-Sumatra-collega-melany
Melany
Indonesië gaat nooit vervelen! Geweldige natuur, de meest vriendelijke bevolking, het lekkerste eten en een prachtige onderwaterwereld.

Reis van dag tot dag: Luxueus strandverblijf Mentawai

Dag 1      Aankomst Padang

Dag 2      Mentawai Archipel

Dag 3      Mentawai Archipel

Dag 4      Mentawai Archipel

Dag 5      Padang

Dag 6      Vertrek Padang

100% maat werk

Dag 1 Aankomst Padang

Sumatra-Padang-Nasi Sumatra-Padang-Strand1_1_393510

Padang is groot geworden door de haven, waar rubber, koffie, thee, kaneel en nootmuskaat verscheept werden. Er zijn niet veel toeristische bezienswaardigheden in Padang. Interessant is het Provinciaal Museum, dat in traditionele Minangkabau-stijl gebouwd is. In het museum ziet u gebruiksvoorwerpen uit de regio. Padang heeft ook zijn eigen Chinatown. Daar staan nog oude Chinese woningen, tussen de moderne flats in. Wij raden zeker aan om vanavond de unieke Padang-keuken uit te proberen. Vele kleine gerechten worden op uw tafel geserveerd en u betaalt achteraf alleen de gerechten die u heeft gegeten. U moet wel van pittig eten houden, want de gerechten zijn flink gekruid.

 

Overnachting in Padang.

Inclusief transfer

Dag 2 Padang - Mentawai Archipel

U wordt bij uw hotel in Padang opgehaald en naar de haven gebracht. U vaart vroeg in de ochtend vanuit Padang naar het eiland Sipora. Vervolgens wordt u door een medewerker van het resort opgehaald en met een andere boot naar het resort gebracht.

 

Informatie Mentawai:

Een waar paradijs voor surfers, maar zeker ook voor rustzoekers. U verblijft de komende dagen op een eilandje voor de kust van Padang. Het resort is gelegen aan een privéstrand en beschikt tevens over een zwembad. De ideale plek om tot rust te komen!

 

Overnachting op het eiland Pototoga (Mentawai Archipel).

Inclusief ontbijt, diner, transfer en bootovertochten

Dag 3 & 4 Mentawai Archipel

Sumatra-Mentawai-Surfen Sumatra-Mentawai-Helderblauwe-zee_1_393585 Sumatra-Mentawai-Hangmat_1_393567

Deze dagen staan in het teken van zon, zee en strand. De Mentawai Archipel is vooral bekend bij surfers en het is dan ook zeker mogelijk om surflessen te volgen. Vanuit het resort worden ook yogalessen en watersportactiviteiten georganiseerd.

 

Overnachtingen op het eiland Pototoga (Mentawai Archipel).

Inclusief ontbijten, lunches, diners, yogalessen, gebruik snorkel- en stand up paddle-materiaal

Dag 5 Mentawai Archipel - Padang

U vaart terug naar Tua Pejat. Hiervandaan vaart u met een andere ferry naar Padang. U wordt in de haven van Padang opgehaald en naar uw hotel gebracht. Geniet nog één avondje van de Padang-keuken.

 

Overnachting in Padang.

Inclusief ontbijt, bootovertochten, transfer

Dag 6 Vertrek Padang

Vandaag wordt u teruggebracht naar de luchthaven van Padang. Vervolgt u uw reis over Sumatra of vliegt u door naar koloniaal Java?

 

Inclusief ontbijt, transfer

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën