1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Bouwsteen Hooglanden van Malino

Vanaf Makassar rijdt u in twee uur naar de hooglanden van Malino. Wandel op eigen gelegenheid langs de uitgestrekte rijstvelden en bewonder de kleurrijke markt. Of laat u door uw chauffeur afzetten bij een kampung of de Takapala-waterval. Na twee fotogenieke dagen in Malino reist u door naar het zandstrand van Bira.

Bezoek de markt van Malino
Wandel door de rijstvelden
Het strand als afsluiter
Indonesie-Sumatra-collega-melany
Melany
Indonesië gaat nooit vervelen! Geweldige natuur, de meest vriendelijke bevolking, het lekkerste eten en een prachtige onderwaterwereld.
indonesie-sumatra-bukit-lawang-collega-lisanne-apen-spotten
Lisanne
Indonesië is zo veelzijdig, ieder eiland is uniek. Van Jungle en vulkanische gronden naar wereldse tempels, koloniaal verleden, stranden en sawa's.
2aab730b-0291-4aad-aeb3-33c50b445cbb
Renée
De Kleine Sunda Eilanden zijn absoluut een bezoek waard! U vindt hier nog geen massatoerisme en het echte Indonesië. Benieuwd naar mijn verhalen?
Emmy-azie-myanmar-Bagan_1_628989
Emmy
Als journaliste raakte ik in de ban van Azië, het liet me niet meer los. Ik begon Van Verre met mijn geliefde Indonesië.

Reis van dag tot dag: Hooglanden van Malino

Dag 1      Aankomst Malino

Dag 2      Malino

Dag 3      Vertrek Malino

100% maat werk

Dag 1 Aankomst Malino

Sulawesi-Malino-Land Sulawesi-Malino-Wim Sulawesi-Malino-Paardrijden

Vanaf de hoofdstad Makassar is het ongeveer 2 uur rijden naar Malino. Door de uitgestrekte natuur, de watervallen, de theetuinen en de vele plantages vinden wij Malino een echte aanrader. Toch is de stad nog niet zo populair onder de westerse toeristen. Malino ligt in de bergen, waardoor het een ideale weekend- en vakantiebestemming is. Het is hier koeler en de wegen rondom Malino zijn een stuk drukker tijdens deze dagen. Op de lokale markt vindt u veel groente en fruit uit de directe omgeving terug. Wandel vanmiddag op eigen gelegenheid door het stadje en ontdek de schoonheid zelf.

 

Overnachting in Malino.

Inclusief transfer

 

Dag 2 Malino

Rondom Malino is er veel te zien. Vraag uw chauffeur vooral de kleine weggetjes in te rijden. U belandt dan tussen de kampungs, de uitgestrekte rijstvelden, en vele verschillende plantages. Bezoek in de ochtend de markt van Malino. Hier verkoopt men vele soorten groenten en fruit. Is het fruit nog niet vers genoeg? Gaat u dan aardbeien plukken in één van de aardbeientuinen van Malino. Breng ook een bezoek aan de Takapala-waterval. U rijdt vanaf de hoofdweg van Malino over een smal weggetje naar beneden. Onderweg passeert u rijstterrassen en vele fruitbomen en na ongeveer 15 minuten stopt uw chauffeur bij de ingang van de waterval. U hoort het water al op de rotsen kletteren.

 

Overnachting in Malino.

Inclusief ontbijt, privé-auto/busje met chauffeur

Dag 3 Malino – Bira

Sulawesi-Bira-kustlijn_2

Een lange reis naar het schitterende strand van Bira. Een goede plek om te zwemmen en snorkelen of de Makassaarse schepen in aanbouw te bewonderen. De grootste schepen worden in Bira gemaakt.

 

Inclusief ontbijt, privé-auto/busje met chauffeur

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën