1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Bouwsteen Garut en de Papandayan vulkaan

Nabij Garut treft u een schitterend vulkanisch landschap, waar u bovendien weinig andere toeristen tegen komt. U verblijft in een bijzondere accommodatie met huisjes op het water en maakt een dagtocht naar de Papandayan vulkaan. U maakt een wandeling door het kraterlandschap.

Tocht naar de Papandayan-vulkaan
Verblijf in huisje op het water
Vulkanisch kraterlandschap
indonesie-sumatra-bukit-lawang-collega-lisanne-apen-spotten
Lisanne
Indonesië is zo veelzijdig, ieder eiland is uniek. Van Jungle en vulkanische gronden naar wereldse tempels, koloniaal verleden, stranden en sawa's.

Reis van dag tot dag: Garut en de Papandayan vulkaan

Dag 1     Aankomst Garut

Dag 2     Garut

Dag 3     Vertrek vanaf Garut

100% maat werk

Dag 1 Naar Garut

De omgeving van Garut kenmerkt zich door de mooie en hooggelegen landelijke omgeving. Al wandelend door dit groene gebied ziet u onder andere buffels aan het werk. Er staan veel moskeeën in Garut. Als u 's morgens niet gewekt wilt worden door de oproep tot gebed; neem dan oordoppen mee.

 

Overnachting in Garut.

Inclusief privé-auto/minibusje met chauffeur

Dag 2 Garut

Java-Garut-groene weelde2 Java-Papandayan vulkaan-groen kratermeer_1

Vroeg op voor een bezoek aan de Papandayan-vulkaan, ten zuiden van Garut. De Gunung Papandayan-vulkaan is een van de meest actieve vulkanen op West-Java. Bij de parkeerplaats kunt u een lokale gids regelen die u in ongeveer 2 uur omhoog zal leiden. U wandelt langs het opspuitende, kokendhete water en komt uit bij de kraters. De vulkaan bestaat uit verschillende kratervlaktes, waardoor het lijkt alsof u zich in een soort maanlandschap bevindt. U bent ongeveer een halve dag onderweg.

 

Overnachting in Garut.

Inclusief ontbijt, privé-auto/minibusje met chauffeur

Dag 3 Vertrek vanaf Garut

Een fraaie route vandaag, door een landelijk deel van de Preanger met zijn vele groentetuinen, dorpen en met name rijstterrassen. Ga naar Pangandaran of Baturaden.

 

Inclusief ontbijt, privé-auto/minibusje met chauffeur

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën