1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Bouwsteen Strandcombi met Rio de Janeiro

Rio is een perfecte toevoeging aan uw reis door Argentinië. De strandbestemmingen in Argentinië zijn koud, waarom niet een paar dagen aan het einde van uw reis in Rio de Janeiro (Brazilië) doorbrengen? Daar heeft u een boeiende stad mét mooie stranden. U verblijft in een hotel vlakbij de stranden van Copacabana en Ipanema.

Tropisch einde van de reis
Stad en strand
Verblijf aan Copacabana strand
Argentinie-Viedma-gletsjer-Judith
Judith
Jaren heb ik door Latijns-Amerika gereisd, om uiteindelijk een paar jaar te settelen in Chili. Voor mij voelt Latijns Amerika dan ook als thuiskomen.
Vulkaan-Poas-Costa-Rica-Tamara
Tamara
Van gletsjers tot watervallen, wijngebieden, gekleurde rotsen en wildlife: er zijn zoveel plekken in Argentinië die ik u graag wil laten zien

Reis van dag tot dag: Strandcombi met Rio de Janeiro

Dag 1     Aankomst Rio de Janeiro

Dag 2     Rio de Janeiro

Dag 3     Rio de Janeiro

Dag 4     Vertrek Rio de Janeiro

100% maat werk

Dag 1 Aankomst Rio de Janeiro

Viva Brasil!

Brazilie-Rio-de-Janeiro-kabelbaan Brazilie-Rio-de-Janeiro-kerk Brazilie-Rio-de-Janeiro-tram

Na een rondreis door Argentinië wilt u misschien wel een paar dagen tropische temperaturen en strand. Op naar Rio in Brazilië! Bij de luchthaven wordt u opgehaald en naar uw hotel gebracht.

 

Lange, gele zandstranden, het grote Christusbeeld dat boven de stad uittorent, een groene omgeving, maar toch een wereldstad van formaat: dat is Rio de Janeiro. Rio is bruisend en veelzijdig. Omdat er in grote delen van Zuid-Amerika geen stranden zijn die uitnodigen om een paar dagen even bij te komen en te relaxen, is het leuk om Rio toe te voegen aan uw reis. Zoek een strandbedje en een parasol op de stranden van Copacabana of Ipanema. Wandel over de boulevard en verwonder u over de mensen die hier in vreemde creaties joggen, wandelen of rollerskaten. Restaurants en een bruisend nachtleven maken de stad helemaal af.

 

Overnachting in Rio de Janeiro.

Inclusief transfer, ontbijt

Sambashow
Rio de Janeiro

Sambashow

Voel het ritme van de samba, wij durven te wedden dat u nauwelijks stil kunt blijven zitten tijdens deze...

Dag 2 Rio de Janeiro

Relaxen op het strand

Geniet van de zon en het strand. Wilt u toch nog wat van de stad zien? De leukste en meest markante plekken om te bezoeken zijn het Christusbeeld op de Corcovado berg en/of de Suikerbroodberg. Een tandradtreintje en een kabelbaan brengen u erheen. Wij boeken graag een excursie voor u. Ga eten in een rodizio restaurant. Obers komen langs met grote spiesen vlees en vragen of u nog een stukje lust. Wacht op het meest malse vlees: de picanha. Ook typisch in Brazilië zijn de por kilo restaurants. U loopt langs een buffet, schept op wat u wilt en loopt langs een kassa. Daar wordt uw bord gewogen en aan de hand van het gewicht rekent u af.

 

Overnachting in Rio de Janeiro.

Inclusief ontbijt

Dag 3 Rio de Janeiro

7805fbb7-3f7b-4a06-9933-cd9d67951808

Kies een ligstoel in één van de beachclubs op het strand. Een dagje zon, zee en waterpret. Vergeet niet een Caipirinha, de meest karakteristieke cocktail van Brazilië, te proeven. En, wie Rio zegt, denkt ongetwijfeld aan carnaval. Maar het hele jaar door wordt er gedanst. De samba en de bossanova zijn de bekendste varianten. Als u wilt, boeken we voor u een bezoek aan een tropische sambashow.

 

Overnachting in Rio de Janeiro.

Inclusief ontbijt

Dag 4 Vertrek vanaf Rio de Janeiro

Het is veel te snel voorbijgegaan, de vakantie zit er al weer op! Vanaf uw hotel wordt u teruggebracht naar de luchthaven van Rio.

 

Inclusief ontbijt

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën