1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Hotels in River Kwai

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in River Kwai. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Thailand. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in River Kwai? Onze landendeskundigen helpen u graag.

River Kwai Resotel

Dit resort bevindt zich op de prachtige oevers van de historische Kwai Noi rivier, omgeven door gebergte en steile kliffen. De ideale plek voor een ontspannen en comfortabele vakantie.

River Kwai, Floathouse River Kwai

Floathouse River Kwai is een van de meest bijzondere, drijvende luxe hotels van de wereld. Het is zeker een unieke ervaring om hier een of meerdere nachtjes te verblijven.

River Kwai, Hin Tok River Camp

Letterlijk één met de natuur op een comfortabele manier? Dat is ‘glamping’ in het Hin Tok River Camp. Een kamp van 38 ruime, canvas tenten midden in de jungle.

River Kwai, Jungle Rafts

Dit is een werkelijk unieke accommodatie op het water van de Kwai Noi-rivier, beter bekend als de River Kwai. U wordt er in een half uurtje naartoe gevaren in een longtailboot door...

River Kwai, River Kwai Cruise

Een bijzonder verblijf op een cruiseschip gelegen op de River Kwai-rivier. Geniet van ultiem comfort. 

River Kwai, Royal River Kwai

Omgeven door bloemen in de weelderige tuin ligt het enigszins doorsnee Royal River Kwai resort, direct aan de bekende Kwai-rivier. Op deze plek komt u heerlijk tot rust na een...

River Kwai, U Inchantree

Het U Inchantree is een kleinschalig en bijzonder mooi hotel met een ligging direct aan de rivier, vlak bij de beroemde brug over de River Kwai.

Nicole-Chiang-Rai
Nicole
Thailand is zo'n fascinerend en afwisselend land, van de bergvolkeren in het noorden tot de mooie eilanden in het zuiden. Ik vertel het u graag!
Contact met Nicole