1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Hotels in Kalimantan

Onderstaand vindt u een overzicht van door ons met zorg geselecteerde hotels in Kalimantan. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Indonesie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Kalimantan? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Balikpapan, Aston Hotel

Mooi, modern hotel aan zee van buiten in minimalistische stijl. Het is hip! Eyecatcher is het zwembad met infinite uitzicht op zee.

Balikpapan, Blue Sky Hotel

Het Blue Sky Hotel is een gemoedelijk hotel waar u zich thuis voelt en kunt genieten van de vele faciliteiten. Het hotel ligt buiten de stad.

Banjarmasin, Mercure Hotel

Mooiste hotel van Banjarmasin. Luxe, maar ook met een prachtig uitzicht over de stad en naast een shoppingmall met veel winkels en restaurants gelegen.

Banjarmasin, Swiss Bel Hotel

Grenzend aan een rivier ligt het niet al te grote Swiss Bel Hotel Banjarmasin. Van buiten en in de lobby ziet het er heel aardig uit; de kamers zijn wat eenvoudig.

Berau, Hotel Bumi Segah

Groot en vrij luxe hotel net buiten het centrum van Berau. Aanraders zijn hier de vijf kamers van het zogenaamde guesthouse.

Loksado, Meratus Resort

Eenvoudig hotel met houten huisjes en minimale inrichting, maar op een prachtige locatie met uitzicht over de rivier.

Loksado, Wisma Loksado

Via een hangbrug komt u in het rechthoekige gebouw aan de rivier waar Wisma Loksado is gevestigd.

Rahai’i Pangun

Echt anders dan anders; een tocht met de luxe Rahai’i Pangun door de jungle van Kalimantan. Hier bent u nooit lang genoeg!

Lara Maleisie
Lara
Indonesië vind ik zo divers, ik kan er blijven reizen. Ik duik graag en er staan nog aardig wat duikspots op mijn lijst die ik wil ontdekken!
Contact met Lara
Indonesie-Sumatra-collega-melany
Melany
Indonesië gaat nooit vervelen! Geweldige natuur, de meest vriendelijke bevolking, het lekkerste eten en een prachtige onderwaterwereld.
Contact met Melany
indonesie-sumatra-bukit-lawang-collega-lisanne-apen-spotten
Lisanne
Indonesië is zo veelzijdig, ieder eiland is uniek. Van Jungle en vulkanische gronden naar wereldse tempels, koloniaal verleden, stranden en sawa's.
Contact met Lisanne
2aab730b-0291-4aad-aeb3-33c50b445cbb
Renée
De Kleine Sunda Eilanden zijn absoluut een bezoek waard! U vindt hier nog geen massatoerisme en het echte Indonesië. Benieuwd naar mijn verhalen?
Contact met Renée
Chantal1
Chantal
Elk eiland van ‘mijn’ Indonesië is anders. Ik ben er al zo vaak geweest, het voelt als een tweede vaderland. Nieuwsgierig naar mijn belevenissen?
Contact met Chantal