1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Hotels in Patagonië

U kunt hieronder een keuze maken uit een groot aantal hotels die wij speciaal hebben geselecteerd. Van eenvoudige, maar zeer bijzondere hotels tot luxe hotels welke van alle comfort zijn voorzien. Maak uw keuze uit hotels in Patagonië. Staat uw hotel niet in onderstaand overzicht? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Punta Arenas, Cabo de Hornos

Het gerenoveerde Cabo de Hornos Hotel, een icoon in Punta Arenas, bevindt zich in het historische centrum, beladen met de geschiedenis en het culturele erfgoed van de stad.

Estancia Caleta Josefina

Een typisch Patagonische ervaring met een verblijf op een schapenboerderij. Bezoek de koningspinguïns vanaf de estancia.

Futaleufú, Hotel El Barranco

Knusse houten gebouw, in de kamers heeft u het idee dat u in een blokhut slaapt. Een uitstekend uitgangspunt om de natuur in de omgeving te ontdekken.

Puerto Natales, Weskar

Houten gebouw aan een fjord. Het hotel zou zo maar op een ansichtkaart van Patagonië kunnen staan, zo typerend is het voor de omgeving.

Peru-Machu-Picchu-Judith
Judith
Jaren heb ik door Latijns-Amerika gereisd, om uiteindelijk een paar jaar te settelen in Chili. Voor mij voelt Latijns-Amerika dan ook als thuiskomen.
Contact met Judith
Vulkaan-Poas-Costa-Rica-Tamara_5_622548
Tamara
De ongerepte natuur van Chili is prachtig, met Torres del Paine als mijn favoriete nationale park en het woestijngebied van San Pedro de Atacama
Contact met Tamara