1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Hotels in Oost Canada

U kunt hieronder een keuze maken uit een groot aantal hotels die wij speciaal hebben geselecteerd voor uw rondreis door Oost Canada. Van eenvoudige, maar zeer bijzondere hotels tot luxe hotels welke van alle comfort zijn voorzien. Maak uw keuze uit hotels in Oost Canada. Staat uw hotel niet in onderstaand overzicht? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Algonquin Provincial Park, Killarney Lodge

Een karakteristieke lodge gelegen in het hart van het Algonquin Provincial Park. Sinds 1935 biedt Killarney Lodge een unieke wilderniservaring in het Algonquin Provincial Park. 

Bonaventure, Riotel Bonaventure

Het Riotel Bonaventure ligt aan de Baie des Chaleurs in het charmante dorpje Bonaventure. Het biedt een duidelijke Franse flair, dicht bij de vele bezienswaardigheden in de omgeving.

Bruce Peninsula, Tobermory Princess Hotel

Het karakteristieke Tobermory Princess Hotel is gevestigd in een van de oudste en meest pittoreske gebouwen van het plaatje Tobermory, in de omgeving van Bruce Peninsula National Park. 

Duchesnay Station, Tourist Resort Duchesnay

Een echt wintersportgevoel krijgt u in het houten chalet met veel ramen van het Tourist Resort Duchesnay. Maar ook ’s zomers is deze plek een aanrader. Ga wandelen en spot beren!

Kingston, Delta Hotels Kingston Waterfront

Modern hotel op een ideale plek midden in het centrum van Kingston. Een goed uitgangspunt voor het maken van excursies door het natuurgebied van de Thousand Islands. 

Mont Tremblant, Place St. Bernard

Eet, drink en geniet met volle teugen van de bruisende vibe op het autovrije plein Place St-Bernard. Als de woorden knus en gezellig u aanspreken, bent u in hier op het goede adres.

Noord-Amerika-zuidwest-Arches-National-Park_2_608006
Janine
Canada zit vol verrassingen, met zijn prachtige landschappen, spiegelende gletsjermeren, fjorden, watervallen, bruisende steden en wildlife.
Contact met Janine
Canada-Niagara-Falls-Anne_1_622458
Anne
Canada heeft mijn hart gestolen door de ruige natuur, vriendelijke inwoners, het noorderlicht dat ik heb kunnen aanschouwen en de grizzlyberen.
Contact met Anne
Canada-Toronto-Sign-Lisanne_1_582057
Lisanne
Canada is een fantastische bestemming om te verkennen, vanwege de natuurlijke schoonheid en diverse steden.
Contact met Lisanne