1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Hazyview

Hazyview, een gezellig dorp aan de Panoramaroute

Hazyview ligt in het noorden van Zuid-Afrika, precies tussen het Krugerpark en de beroemde Panoramaroute in. Hier verandert de Zuid-Afrikaanse droogte in een bloeiende, bosrijke, groene omgeving. Hazyview is een levendig dorp dat bekend staat om zijn tropische fruit zoals mango's en citrusvruchten: proef ze zelfs eens! Struin over één van de lokale markten en maak een praatje met de vriendelijke marktkooplui. Zo komt u ook meer te weten over hoe zij leven met hun familie en vrienden. Wist u dat Hazyview zijn naam te danken heeft aan een mysterieuze nevel die door de zomerhitte over de stad kan kruipen?

 

Ook zijn er talloze bananenplantages in de omgeving te vinden. Slenter een middag door de straten van Hazyview, probeer het heerlijke lokale voedsel op de markt, bezoek de leuke winkeltjes en strijk neer op een gezellig terras. Niet voor niets komt deze levendige plaats terug in bijna alle individuele rondreizen Zuid-Afrika.

 

  

 

Kaart van Hazyview

Hazyview is een charmant dorpje gelegen aan de Sabie-rivier in de regio Mpumalanga in het noorden van Zuid-Afrika. Gelegen aan de Panoramaroute die ongeveer 50 km lang is. Van het plaatsje Graskop tot aan het bekende Krugerpark. Op de Panoramaroute vindt u vele bezienswaardigheden die een bezoek waard zijn.

 

Weer in Hazyview

De kans is groot dat u de regio rondom Hazyview bezoekt vanwege de prachtige natuur en safarimogelijkheden. Eigenlijk is het weer er het hele jaar door aangenaam. Tussen juli en oktober begint de herfstperiode en nemen de temperaturen iets af. De bomen verliezen hun blaadjes en dat maakt de kans op het spotten van wilde dieren extra groot. Voor de beste reisperiode voor Zuid-Afrika verwijzen wij u graag naar ons klimaatoverzicht.

Tijdens deze rondreis en bouwsteen bezoekt u Hazyview
Zuid-Afrika-Panoramaroute-1
Voorbeeldreis Zuid-Afrika

Rondreis Zuid-Afrika per auto: Panoramaroute uitgebreid

Noord: Johannesburg > Tzaneen, theeplantages > Krugerpark, op safari > Hazyview, begin Panoramaroute. eSwatini (Swaziland): Ezulwini Vallei, lokale markten. Midden: Mkuze, wandelsafari > Rorke's Drift, Battlefields > Drakensbergen, groene vallei.

Zuid-Afrika-Krugerpark-Safari-Lodge
Voorbeeldreis Zuid-Afrika

Rondreis Zuid-Afrika per auto: Country House en Safari Lodge

Zuid: Kaapstad Franschhoek, wijnlanden > Oudtshoorn Knysna, tuinroute > Oyster Bay. Midden: Durban > St. Lucia > Mkuze, wildpark. eSwatini (Swaziland): Mlilwane Wildlife Sanctuary. Noord: Krugerpark, Big Five > Hazyview, Panoramaroute.

Zuid-Afrika-Tuinroute-strand-Zuid-Afrika
Voorbeeldreis Zuid-Afrika

Rondreis Zuid-Afrika per auto: Tuinroute en Krugerpark

Zuid: Kaapstad, Robbeneiland > Franschhoek > Swellendam, Kaap-Hollandse huizen > Oudtshoorn, struisvogels > Nature’s Valley, natuurgebied. Noord: Johannesburg > Hazyview > Krugerpark, Big Five.