1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Hotels in Swaziland

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Swaziland. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Zuid-Afrika. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Swaziland? Onze landendeskundigen Zuid-Afrika helpen u graag.

Ezulwini Vallei, Ematjeni Guesthouse

Kleinschalig guesthouse met spectaculaire uitzichten, gelegen op een hoge bergrand in de Ezulwini Vallei, omgeven door bergpieken en de Umbuluzi kloof.

Ezulwini Vallei, Foresters Arms

Foresters Arms Hotel ligt in een prachtig berglandschap, op een korte, schilderachtige rit van de hoofdstad Mbabane. 

Ezulwini Vallei, Mantenga Lodge

In de Ezulwini-vallei, omringd door de Sheba's Breast Mountains, tref je de sfeervolle Mantenga Lodge. Er heerst een prettige sfeer. Vanaf het dek heb je uitzicht over de bergen en op...

Hlane Royal National Park, Ndlovu Camp

In het Hlane National Park in eSwatini (voormalig Swaziland) vindt u het Ndlovu Camp. Het kamp is goed te bereiken vanaf de Simunye weg.

Mlilwane Wildlife Sanctuary, Restcamp

Mlilwane Restcamp is een groot kamp met verschillende chalets en ‘bijenkorfdorpen’ in Mlilwane Wildlife Sanctuary. U verblijft hier in een van de chalets met uitzicht op het park.

Eva-Madikwe-Game-Reserve(9)
Eva
Zuid-Afrika is een veelzijdig land dat je absoluut moet bezoeken vanwege het bruisende Kaapstad, spannende safari’s en prachtige kustlijnen.
Contact met Eva
Zuid-Afrika-Marakele-NP-Caroline_6_620038
Caroline
Tijdens een inspectiereis naar Zuid-Afrika is mijn liefde voor Afrika ontstaan. Het prachtige landschap, de mensen, de geuren en het heerlijke eten.
Contact met Caroline
Een mooie klim op de zandduinen van Namibië
Ingrid
Wat ben ik verliefd op Afrika. Elk land heeft iets unieks. Ik adviseer u graag voor een droomreis naar Afrika.
Contact met Ingrid