1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Boek voor 30 april en annuleer kosteloos tot wel 6 weken voor vertrekLees meer

Phu Quoc

Een vakantie op het tropische eiland Phu Quoc voor de zuidkust van Vietnam is een aanrader. Het eiland heeft prachtige verlaten stranden. Het binnenland van Phu Quoc is in 2001 tot Nationaal Park verklaart en beslaat zeventig procent van het eiland met tropisch regenwoud. U kunt hier prima wandelen of fietsen door het heuvelachtige binnenland. Dankzij de schitterende onderwaterwereld kunt u hier uitstekend snorkelen en duiken. Geniet ook zeker van de mooie zonsondergangen! U kunt op Phu Quoc tijdens uw rondreis Vietnam heerlijk tot rust komen.

 

Phu Quoc island

Phu Quoc is ook een uitstekende bestemming voor een natuurvakantie. Aan de noordkant van het eiland vindt u een van de dichtste jungles van heel Vietnam. Phu Quoc wordt omzoomd door grillige rotsen. Het wordt daarom ook wel het eiland van de 99 heuvels genoemd. Bezoek tijdens uw rondreis Vietnam op Phu Quoc ook de verlaten stranden Bai Sao en Bai Dam, waar u het gevoel krijgt van een onbewoond eiland.

 

 

Reizen naar Phu Quoc

Vanaf Ho Chi Minh City kunt u per vliegtuig naar Phu Quoc reizen. Er gaan drie tot vijf vluchten per dag. Vanaf Rach Gia in de Mekong delta gaat er een boot, maar het is 2,5 uur varen met de snelboot.

Tijdens deze rondreis en bouwsteen reist u naar Phu Quoc