1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Boek voor 30 april en annuleer kosteloos tot wel 6 weken voor vertrekLees meer

Informatie Centraal Vietnam

Tijdens uw reis in Centraal Vietnam ziet u niet alleen mooie historische plaatsen, maar ook prachtige natuur en indrukwekkende bergstammen. De plaatsen Hue en Hoi An worden gedomineerd door historie. Vlakbij Hoi An ligt het brede strand van An Bang. Dit is een perfecte bestemming voor een heerlijke strandvakantie. Reis door de natuur in Phong Nha National Park (nabij Dong Hoi) of ontmoet interessante bergstammen in het Centrale Hoogland. Alles is mogelijk tijdens uw reis in Centraal Vietnam.

Het Centrale Hoogland van Vietnam

Een reis door het Centrale Hoogland in Vietnam is een ware belevenis. U kunt hier etnische minderheden.ontmoeten en trekkings maken door de prachtige natuur. Pleiku is een goed vertrekpunt van een indrukwekkende reis door het Centrale Hoogland. Hier wonen veel etnische minderheden. Vlakbij Pleiku vindt u nederzettingen van de Jarai en de Bahnar. De graven van deze stammen zijn kleine rieten hutjes waarin de bezittingen van de overledene liggen. Rond het graf staan houten palen, waarvan sommige zijn uitgesneden in figuren van mensen of apen om het lichaam van de overledene te beschermen. Tijdens uw reis in Pleiku zal u snel in contact komen met de vriendelijke bevolking.  

 

Ontmoet bergstammen tijdens uw reis in Kon Tum

Tijdens uw reis in Centraal Vietnam kunt u in Kon Tum bergstammen ontmoeten. De stammen zijn zeer vriendelijk en zullen u graag bij hun thuis verwelkomen. Vanuit Kon Tum zijn er veel goede wandelroutes naar meer afgelegen dorpen. In Kon Tum vindt u veel Franse koloniale gebouwen, waaronder twee prachtige kerken die zeker een bezoek waard zijn. Een boottocht over de Dakbla rivier is ook een aanrader tijdens uw reis in Kon Tum.

 

Reis door de natuur in Buon Me Thuot

Vanuit Buon Me Thuot kunt u uitstekend een prachtige natuurreis door Centraal Vietnam maken. De stad ligt in een prachtige omgeving te midden van koffieplantages. Vlakbij Buon Me Thuot vindt u de spectaculaire Gia Long en Dray Nur watervallen. De Gia Long waterval grenst aan een prachtig bos met enorme bomen, terwijl de Dray Nur waterval in een zeer dorre omgeving is gelegen. Op 45 kilometer van Buon Me Thuot ligt het Yokyon National Park. Dit is een van de grootste parken in Vietnam met zeldzame flora en fauna. Tijdens uw reis kunt u hier een heerlijke wandeling maken.


Ontspannen reis in de omgeving van Lak Lake

Als u reist door de omgeving van het Lak Lake kunt u genieten van leuke vissersdorpjes en prachtige uitzichten. Op het meer kunt u een mooie kano –of motorboottocht maken. Het Lak Lake ligt in een serene omgeving en is omringd met beboste bergen. U vindt hier de imposante Chu Yanh Sin berg.

 

Bekijk een voorbeeld van een rondreis Vietnam of een bouwsteen Centraal-Vietnam.