1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie

Bouwsteen Glamping aan Lak Lake

Een paar dagen rust in de natuur rondom het grote Lak Lake. Vanaf de veranda van uw luxe tent heeft u weids uitzicht over het spiegelende meer. Sta vroeg op om de zon op te zien gaan boven het meer. Het meer nodigt uit om te gaan zwemmen of kajakken. Te voet verkent u de omgeving; u wandelt naar een waterval waar u gaat picknicken en naar een dorpje van een lokale stam.

Luxe tent aan het meer
Wandelen naar waterval
Bezoek lokaal dorpje
Vietnam-Gionne
Gionne
Vietnam is boeiend en afwisselend, dat heb ik wel ervaren tijdens mijn reizen voor Van Verre. Wilt u meer weten? Bel of mail mij.
Verenigde-staten-noordoost-amerika-route66_1_606125
Mariska
Wat een fijn land is dit. Je bevindt je echt in Azië, heel authentiek. Traditionele bergvolkeren, mooie natuur en rijstvelden.
Azie-Vietnam-Hoi-An_1_613460
Danique
De diversiteit van het land, de ene keer groen, de andere keer water, heeft mij verliefd doen worden op Vietnam.

Reis van dag tot dag: Glamping aan Lak Lake

Dag 1    Aankomst Lak Lake

Dag 2    Lak Lake

Dag 3    Vertrek Lak Lake

100% maat werk

Dag 1 Aankomst Lak Lake

Fietsen door de omgeving van Lak Lake Vietnam-Lak-Lake-trekking Vietnam-Lak-Lake-vissen

Het spiegelende oppervlak van het grote Lak-meer ziet u al van ver glinsteren in de zon. Aangekomen in één van de authentieke dorpjes rondom het meer, wordt u aan de oever met een bootje opgewacht. In zo’n 10 minuten vaart u naar het weelderig begroeide schiereiland waar de luxe tenten van Lak tented camp tegen de oever zijn aangebouwd. Als u op tijd arriveert, kunt u de omgeving deze middag op eigen gelegenheid gaan verkennen. Pak een fiets of kajak en ga op pad. Of kiest u ervoor te loungen op uw veranda met weids uitzicht over het meer? Deze avond dineert u in het restaurant wat, heel bijzonder, gevestigd is in een traditioneel houten longhouse. Onze tip: probeer een van de versbereide M’nong-specialiteiten. 

 

Overnachting bij Lak Lake.

Inclusief diner en boottocht.

Dag 2 Lak Lake

Sta vroeg op om de zon boven het meer te zien opkomen. Met een kopje koffie/thee geniet u vanaf uw veranda van dit natuurfenomeen. Deze ochtend strekt u de benen tijdens een wandeling van een uur door koffieplantages en bossen naar de Bim Bip waterval. Deze waterval ligt aan de voet van de berg Cu Yang Sin en wordt ingesloten door grote rotspartijen en bossen aan beide zijden. Wat een idyllische locatie. Neem rustig de tijd om de omgeving in u op te nemen, en ga zwemmen in het koele water. Trek gekregen? Dan komt de meegebrachte picknick-lunch goed van pas. Deze middag wordt er een traditionele muziekshow opgevoerd bij het restaurant.

 

Overnachting bij Lake Lake.

Inclusief ontbijt, lunch, diner en wandeling met Engelssprekende begeleiding.

Dag 3 Vertrek Lak Lake

Vietnam-Lak-Lake-koffiebonen Vietnam-Lak-Lake-Mnong-stam_1_467309

Tijd voor wat cultuur; u bezoekt het dorp Yang Tao waar mensen van de M’nong stam wonen. Hier wandelt u rond en ziet u hoe de mensen van deze stam hun dagelijks leven indelen. De M’nong zijn zeer bedreven in pottenbakken, met de hand natuurlijk. Misschien vindt u een leuk souvenir? In velden net buiten het dorp ziet u waterbuffels en koeien grazen, in de tuinen groeien koffie en cacao. Dat gaat u van dichtbij bekijken. Terug bij Lak Lake tented camp wacht u een lunch met uitzicht over het meer. En dan is het alweer tijd om te vertrekken. Met het bootje wordt u terug naar het dorp gebracht, waar vandaan u verder reist door Vietnam.

 

Inclusief ontbijt, lunch, wandeling met Engelssprekende begeleiding en boottocht.

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën