1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie
Reisadvies op maat
Bel ons of kom langs, maak een afspraak
Vraag vrijblijvend een offerte aan
ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds

Bekijk onze voorbeeld familiereizen naar Zuid-Afrika

Deze familiereizen Zuid-Afrika zijn ter inspiratie voor jullie verre reis. Elke reis is aan te passen naar jullie wensen. Langer, korter, een ander hotel, een extra bouwsteen of meer excursies. Het is allemaal mogelijk om jullie droom familiereis naar Zuid-Afrika te gaan maken. Wij hebben leeftijd labels aan de reizen toegevoegd als advies.

Swellendam-AfriCamps-KamBati (7)
15 dagen

Familiereis Glamping met de kids

Zuid-Afrika

Een bezoek aan Robbeneiland, de Tafelberg beklimmen of misschien wel tussen de pinguïns zwemmen? 

Reisduur: 15 dagen
€ 800,-per kind t/m 18 jaar € 1000,-per volwassene
Boulders-Beach-pinguins-1
23 dagen

Familiereis Olifanten, leeuwen en pinguïns

Zuid-Afrika

Spot u de Big Five in één dag? In Swaziland worden jullie verwelkomd door de gastvrije bevolking.

Reisduur: 23 dagen
€ 1600,-per kind t/m 18 jaar € 2000,-per volwassene
Zuid-Afrika-Tafelberg
12 dagen

Familiereis De Tuinroute

Zuid-Afrika

Een prachtige route langs de zuidelijke hoogtepunten van Zuid-Afrika. 

Reisduur: 12 dagen
€ 750,-per kind t/m 18 jaar € 1000,-per volwassene
Winnaar 2
17 dagen

Autorondreis Zuid-Afrika: Familiereis Zuid-Afrika

Zuid-Afrika

Noord: Johannesburg, leer meer over de apartheid > Hazyview > Krugerpark, op safari > Swaziland > Midden: Mkuze > St. Lucia > Umhlanga

 

Reisduur: 17 dagen

Onze Zuid-Afrika specialist

Ik ga zo vaak mogelijk op reis, het liefst met het gezin. De liefde om de wereld ontdekken willen we delen zodat kinderen leren dat er meer op de wereld is dan hun eigen, nog kleine, wereld van school, sport, vrienden en tablets.


Ik ben regelmatig in Zuid-Afrika geweest. Want alleen dan kun je goed adviseren over de leukste plekken, familiehotels en excursies. Hebben jullie vragen over dit geweldige land? Bel of mail en wij gaan samen aan de slag om jullie droomreis samen te stellen.

Blog Zuid-Afrika

Op ons blog lees je de reisavonturen en belevenissen van reizende vaders en moeders tijdens hun reizen door Thailand. Van bijzondere ervaringen tot memorabele ontmoetingen. Veel leesplezier!

Gnoe safari Zuid-Afrika
Martin, Van Verre

Geen Big Five, maar de Ugly Five

Martin, Van Verre 21-3-2019

Afrika is safari en wellicht heb je in dat verband al eens gehoord van de Big Five? Het zijn de vijf gevaarlijkste wilde dieren waarop vroeger werd gejaagd: olifant, neushoorn, leeuw, luipaard en buffel.

Maar er bestaat ook nog een ander fenomeen. De ugly five!

Verre reizen met kinderen, een heel leuk avontuur!
Ragbourn Travel Family

Verre reizen met kinderen, een heel leuk avontuur!

Ragbourn Travel Family 16-4-2020

Het mooie van het reizen met kinderen is dat je ook veel kunt leren van hoe je kinderen tegen bepaalde zaken aankijken. Kinderen zien veel minder verschillen en veel meer overeenkomsten. Ook is het mooi om te zien dat kinderen niet veel nodig hebben om zich te vermaken. Een steen of een stok kan al uren plezier opleveren, zeker op het strand.

Praktische info Zuid-Afrika met kinderen

Bij Van Verre Family staat veilig reizen met kinderen voorop. Zonder zorgen kunnen genieten van de reis met jullie gezin. We kennen onze bestemmingen goed en adviseren jullie graag om veilig te kunnen reizen door Zuid-Afrika.

Is Zuid-Afrika geschikt voor elke leeftijd?
Kindvriendelijke accommodaties in Zuid-Afrika
Malaria in Zuid-Afrika

Reviews van onze klanten

Hier lees je de beoordelingen van reizigers die met Van Verre Family op reis zijn geweest naar Zuid-Afrika. Wij zijn trots op de reacties die we krijgen en hopen dat ook jullie er na de reis één achter zullen laten. Deze beoordelingen zijn betrouwbaar en komen via de onafhankelijke site van Trustpilot.

5 13 november 2019

Heel goed

Goede voorbereiding door Martin van Van Verre. Hij luisterde goed naar onze wensen. De reis was fantastisch: mooie route, goede accomodaties en we kregen uitgebreide informatie en tips mee over de plekken die we bezochten. Alles was top geregeld!

Antwoord

Beste Willy, Heerlijk om te lezen dat jullie zo hebben genoten van jullie 15-daagse reis naar Zuid-Afrika en we zijn blij dat jullie net zo enthousiast zijn als Martin over de unieke Africamps in Hazyview, Oudtshoorn en bij Hermanus. Bedankt voor de complimenten ;) Misschien de volgende reis naar Namibië? We werken graag weer een mooi voorstel uit. Gr, Martin