1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie
Reisadvies op maat
Bel ons of kom langs, maak een afspraak
Vraag vrijblijvend een offerte aan
ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds

Bekijk onze voorbeeld familiereizen naar Thailand

Deze familiereizen Thailand zijn ter inspiratie voor jullie verre reis. Elke reis is aan te passen naar jullie wensen. Langer, korter, een ander hotel, een extra bouwsteen of meer excursies. Het is allemaal mogelijk om jullie droom familiereis naar Thailand te gaan maken. We hebben leeftijd labels aan de reizen toegevoegd als advies.

Azie-Boeddhistische-beelden-kind-family
13 dagen

Familiereis Ontdek tempels en bounty-stranden

Thailand

Ontdek de tempels in Ayutthaya, stap op de fiets in Bangkok en geniet van prachtige bounty-stranden.

Reisduur: 13 dagen
€ 950,-per kind t/m 18 jaar € 1050,-per volwassene
Thailand2557
12 dagen

Familiereis Thailand in een notendop

Thailand

Ontdek bruisend Bangkok, zwem in watervallen, spot apen en relax op onbekende, witte stranden.

Reisduur: 12 dagen
€ 1000,-per kind t/m 18 jaar € 1100,-per volwassene
Bootje-khaosoknp
19 dagen

Rondreis Thailand: Familiereis Thailand

Voorbeeldreis Thailand

Bangkok, op de fiets > Kanchanaburi, slapen op een jungleraft > Ayutthaya, tempels > Chiang Mai, olifanten wassen > Khao Sok National Park, jungle > Koh Samui, strand

Reisduur: 19 dagen

Onze Thailand specialist

Ik ga zo vaak mogelijk op reis, het liefst met het gezin. De liefde om de wereld ontdekken willen we delen zodat kinderen leren dat er meer op de wereld is dan hun eigen, nog kleine, wereld van school, sport, vrienden en tablets.


Ik ben regelmatig in Thailand geweest. Want alleen dan kun je goed adviseren over de leukste plekken, familiehotels en excursies. Hebben jullie vragen over dit geweldige land? Bel of mail en wij gaan samen aan de slag om jullie droomreis samen te stellen.

Blog Thailand

Op ons blog lees je de reisavonturen en belevenissen van reizende vaders en moeders tijdens hun reizen door Thailand. Van bijzondere ervaringen tot memorabele ontmoetingen. Veel leesplezier!

Khao Sok met kinderen
Tessa

Khao Sok met kids is een te gekke ervaring

Tessa 17-1-2020

Thailand is een geweldig land om doorheen te reizen met kinderen. Wij zijn ook met onze vierjarige dochter naar Khao Sok geweest, écht een onwijs mooi gebied dat ook te gek is om te bezoeken met kinderen.

Met de kinderen op Koh Lipe in Thailand
Familie Ragbourn

Met de kinderen op Koh Lipe in Thailand

Familie Ragbourn 13-11-2019

De familie Ragbourn maakt een wereldreis met het gezin en vertoefte een aantal weken in Zuid-Thailand op een van de vele paradijselijke eilanden, namelijk Koh Lipe. De kinderen genoten van de zee en het relaxte strandleven!

Praktische info Thailand met kinderen

Bij Van Verre Family staat veilig reizen met kinderen voorop. Zonder zorgen kunnen genieten van de reis met jullie gezin. We kennen onze bestemmingen goed en adviseren jullie graag om veilig te kunnen reizen door Thailand.

Kindvriendelijke accommodaties in Thailand
Reizen door Thailand met kinderen
Muggen in Thailand
Goedkoop reizen door Thailand

Reviews van onze klanten

Hier lees je de beoordelingen van reizigers die met Van Verre Family op reis zijn geweest naar Thailand. Wij zijn trots op de reacties die we krijgen en hopen dat ook jullie er na de reis één achter zullen laten. Deze beoordelingen zijn betrouwbaar en komen via de onafhankelijke site van Trustpilot.

5 03 oktober 2019

heerlijke vakantie in Thailand

Van Verre heeft voor ons een mooie reis op maat gemaakt naar Thailand. Een reis met ons gezin, compleet georganiseerd. Een reis met voor een ieder in ons gezin wat wils: luieren op het strand, actief in de natuur, koken, dansen, prachtige natuur en mooie culturele hoogte punten. Het vervoer verliep vlot, geen enkele keer is er iets mis gegaan. Wij hadden op sommige dagen een goed sprekende Engelse gids en ook dagen dat we gewoon met zijn vieren op stap konden gaan. Dit was een goede balans voor ons. Eigenlijk waren het 3 weken vol prachtige ervaringen en volop quality-time. Dank Van Verre reizen en specifiek Eva van der Cruijsen, voor deze waardevolle herinnering voor het leven!

Antwoord

Beste Familie Heinink, Wat een fijn bericht. Zulke goede ervaringen horen, met mooie herinneringen maakt ons werk het leukst! Geniet van nog na van jullie prachtige reis. Groeten, Eva, Van Verre