1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie
Reisadvies op maat
Bel ons of kom langs, maak een afspraak
Vraag vrijblijvend een offerte aan
ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds
Nicole
Specialist Thailand

Nicole

Mijn bezochte Van Verre bestemmingen: Thailand, Vietnam en Indonesië.

Leuk dat je dit leest, ik ben Nicole. Vrolijk, reislustig en help graag anderen met een fantastische reis. Buiten reizen met mijn gezin, ga ik graag sporten in mijn vrije tijd.
Thailand heeft mijn hart veroverd en is echt mijn “tweede” kindje. Na inmiddels alweer 5 reizen door Thailand kan ik zeggen dat ik wel heel veel heb gezien! Dat maakt het extra leuk om gezinnen en ook hele families met opa’s en oma’s te helpen met een mooie rondreis.

 

Op de fiets door Thailand    Lunchen in Thailand    Lekker eten in Thailand

 

Mijn favoriete verre familiereis

Grote en verre familiereizen heb ik nog niet gemaakt omdat ik een jong gezin heb. Europa heeft ook veel te bieden voor een mooie roadtrip. Ik wil wel graag de wereld laten zien, dus in de toekomst zit een mooie reis naar o.a. Thailand er zeker in.
In de tijd dat ik bij Van Verre werk heb ik zeer veel families op een mooie reis gestuurd. Ik speel dan ook graag in op de wensen van de kinderen, maar uiteraard ook van de ouders.

 

Mijn reistips met kids

Ieder kind is anders, elke leeftijd is anders. Daarom heb ik ook geen specifieke tip. Maar wat bij eigenlijk iedere gezinsreis naar voren komt is voldoende rust in de reis, dieren en zwemmen.
Ik hoor dan ook graag de wensen van de kinderen en pas daar de reis op aan. Voor sportievelingen, jonge kinderen, tieners, strandgangers of cultuurliefhebbers, in Thailand is voor ieder wat wils.

 

Wilde olifanten spotten bij Pranburi

 

Op de bucketlist voor mijn gezin

Mijn persoonlijke lijst is te lang en er blijven maar landen bijkomen! Van Afrika tot Zuid-Amerika tot de nog niet bezochte landen in Azië. Maar met mijn jonge gezin bekijk ik het van jaar tot jaar waar de wensen en mogelijkheden liggen. Momenteel nog veelal in Europa, maar in de toekomst verwacht ik als eerste toch weer richting Azië te reizen.

 

Graag help ik jullie bij het samenstellen van jullie familiereis op maat naar Thailand.

Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

 

Nicole

0299-659660

nicole@vanverre.nl

Mijn favoriete Van Verre Family reizen
Bootje-khaosoknp
Voorbeeldreis Thailand

Rondreis Thailand: Familiereis Thailand

Bangkok, op de fiets > Kanchanaburi, slapen op een jungleraft > Ayutthaya, tempels > Chiang Mai, olifanten wassen > Khao Sok National Park, jungle > Koh Samui, strand