1 Speciaal voor de Belgische bezoekers, klikhiervoor meer informatie
Reisadvies op maat
Bel ons of kom langs, maak een afspraak
Vraag vrijblijvend een offerte aan
ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds

Wie zijn wij?

Op reis gaan en de wereld ontdekken is wat onze reizende vader en moeders het allerliefste doen. En wat is er mooier dan deze liefde te delen met je kinderen. Bij Van Verre Family bieden we alleen bestemmingen aan waar we zelf geweest zijn. Wij kennen de leukste plekjes en de beste hotels om met jouw gezin te verblijven. Vragen over één van onze bestemmingen, familiereizen of bouwstenen? Bel of mail ons en wij helpen jullie graag met het samenstellen van jullie familiereis op maat.

Lara - Indonesië en Maleisië

Renée - Indonesië en Sri Lanka

Nicole - Thailand

Ingrid - Zuid-Afrika

 

Waar staan wij voor?

Onvergetelijk voor kinderen en ouders
Onze doelstelling is een onvergetelijk perfecte reis voor jullie als gezin samenstellen, die de ouders en de kinderen voor altijd zullen herinneren.   

 

Wij hebben zelf reiservaring met kinderen
Wij vinden het heel belangrijk dat onze landenspecialisten eigen reiservaring hebben met kinderen. Dan pas kun je je goed inleven en weet je wat belangrijk is. Onze Family reisspecialisten hebben ieder hun eigen land/gebied, waar ze praktisch alles van weten. Zij ‘moeten’ ook op reis en dat wordt echt niet als straf ervaren! Zo bouw je kennis op en kunnen we jullie het beste helpen met de mooiste reis.

Verre reizen zit in ons dna
Alles bij ons ademt Azië en Afrika. Dat komt voort uit passie voor reizen in onze landen. Als één van ons terug is van een inspectiereis en vol enthousiasme foto’s laat zien en verhalen vertelt, dan beginnen alle ogen te glimmen. Nieuwe dromen worden geboren.   

Echt persoonlijk contact, ontmoet Van Verre Family
Elke samenstelling van een gezin is anders, ieder heeft zijn eigen reiswensen en elk budget is anders. Het is écht jullie reis, waarvan er waarschijnlijk geen tweede bestaat. Persoonlijk contact bij ons op kantoor of telefonisch vinden wij erg belangrijk, want dan kunnen wij erachter komen wat echt bij jullie past. Natuurlijk zijn de kinderen ook welkom, ze willen vast meepraten.
Met de landkaart op tafel nemen wij alle tijd voor jullie, zodat wij de reis op maat kunnen samenstellen.

Alles kan, we gaan een stapje verder
We bouwen samen met jullie de reis. Onze reizen op onze website zijn avontuurlijke voorbeeldreizen, hier kunnen jullie bergen inspiratie opdoen. Natuurlijk kunnen deze worden aangepast, maar we gaan veel stappen verder: we bouwen de reis gewoon op, dag voor dag, zodat deze qua route, tempo en hotelkeuzes helemaal bij jullie past. 

Hotels waar kinderen welkom zijn
Het is heel belangrijk dat er een prettige sfeer is in een hotel, niet te formeel. Een hotel waar ze niet blij zijn met kinderen boeken wij niet.
De hotels die we aanbieden hebben wij zelf bezocht, beoordeeld en beschreven; we zijn eerlijk en we maken het niet mooier dan het is.

Veilig en vertrouwd op reis
Veilig vervoer: zo belangrijk! We letten hier goed op, eigenlijk vormt transport één van de belangrijkste onderdelen van de reis. Geen busjes van de straat, waar misschien van alles rammelt, maar kwalitatief goed vervoer. Wij selecteren onze dienstverleners met name op goede auto’s en busjes en rustig rijdende, ervaren chauffeurs, die de mooie routes kennen (niet alleen van A naar B).

 

De intercontinentale vluchten regelen wij ook graag voor jullie. Vanzelfsprekend kijken we naar een vlucht met een veilige maatschappij en indien mogelijk boeken we een rechtstreekse vlucht of een vlucht met een korte overstap om de reis zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.

 

Service in Nederland en op reis
Echte service is belangrijk! We nemen de tijd om jullie wensen te bespreken, niet even in een paar minuten. En ook het reisvoorstel dat we toesturen past niet op een A-viertje. We besteden veel aandacht aan de offerte, zodat de voorpert al kan beginnen.

Wij zijn dag en nacht bereikbaar. Je krijgt de mobiele nummers van drie van onze medewerkers hier in Nederland, de telefoons liggen op hun nachtkastje. Bovendien zijn onze mensen ter plaatse ook altijd bereikbaar en kunnen jullie goed helpen, mocht dat nodig zijn.